Original
Såld

Fruktträd

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
12000 kr
Antal: 
Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 54 cm x 64 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullskanvas
 • Produktbeskrivning
 • Fruktträd:
  Fruktträd är ett motiv där blommor fyllda av sötman från nektar, mogna frukter och exotiska djur tar plats i det växande trädet. Färgerna och penseldragen är kraftigare än i Anna Handells tidigare motiv och originalmålningen i akryl är ett steg i en ny rikting för Anna Handell som tidigare oftast arbetat med akvarell. Inspirationen kommer från äldre botaniska studier där frukter ofta målades i genomskärning.
  - Jag har alltid varit fascinerad av Carl von Linné och de konstnärer han hade omkring sig. Jag har målat tavlan ute i min trädgård och när det regnat så har jag gått in i växthuset. Jag började med en skiss som var mycket mer stram men inspirationen växte under arbetets gång och det tillkom fler och fler frukter och blommor.

  Original i akryl
  Konstnären Anna Handells känsla inför naturen är den röda tråden i hennes konst. Hon har skapat flera motiv för Noagallery.se. Motivet Fruktträd är en originalmålning i akryl som endast finns att köpa på NOA Gallery. Storleken är 54 x 64 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Utsikt
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Bird Chatter
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Endast 7st kvar
Hagtorn
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Akleja
2-7 arbetsdagar
850 kr

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Endast 7st kvar
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska