Original
Såld

Fredsgatan mot Konstakademin

Etablerade konstnärer
9600 kr / 7680 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 36 cm x 46 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 48 cm x 62 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akvarell
  Tillverkad på: Saunders Waterford 638 grams akvarellpapper
 • Produktbeskrivning
 • ”Fredsgatan mot Konstakademin” av Niklas Gustafsson:
  Fredsgatan mot Konstakademin är ett landmärke som skapar mycket inspiration. Pulserande liv, människor i rörelse och med ljuset som skapar spännande kontraster. Niklas fantastiska akvarellmålningar tar betraktaren med till pampiga stadsmiljöer som är hämtade från Niklas egna närmiljöer alternativt från hans resor till andra platser runt om i världen. Stadsmiljöer är ofta förekommande i Niklas konst men man hittar också inslag av natur och marina teman.
  Unikt original i akvarell
  Niklas Gustafsson har skapat Fredsgatan mot Konstakademin, ett original i akvarell. Konstverket mäter 36 cm x 46 cm. Originalet är målat på 638 grams Akvarellpapper, ett högkvalitativt akvarellpapper med mycket hög åldersbeständighet, Originalet levereras komplett med en tunn svart ram och vit passepartout och mäter då 48 x 62 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Löparen
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Ängen
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Räls
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
New York
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
7840 kr 9800 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Peace for all
2-7 arbetsdagar
5995 kr
Håkan Hellström
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland