Original
2-7 arbetsdagar

Flowing Through

Endast 1st kvar
Unga talanger
25520 kr / 20416 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 x 120 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Canvasduk utspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • Konstverket "Flowing Through" är en abstrakt akrylmålning skapad av konstnären Linus Rosen.

  Verket fångar ögat med sitt mjuka centrum som naturligt drar betraktarens uppmärksamhet. Runt det centrerade gapet strömmar vågor in i djupet och skapar en harmonisk tillvaro där allt bara behöver flyta genom. Färgerna i målningen består av mörkblått, ljusblått och vitt, vilket ger en känsla av havets cirkulation. Men bland dessa färger finns även inslag av guld och en gnista av rött kring det centrerade gapet.

  Trots att vi som människor kan känna en gnista av smärta i det röda när vi följer strömmens vägar, finns det en stor harmoni i att bara släppa taget och följa flödet. De mest naturliga och uppfriskande gåvorna och guldkornen vi stöter på i livet finns också längs vägen. Konstverket förmedlar en känsla av att omfamna det okända, att tillåta sig att dras med i flödet av livet och upptäcka de oväntade skatterna som väntar längs vägen. Det är en påminnelse om att finna skönhet och harmoni i det som är naturligt och att följa sin inre ström.

  Flowing Through är ett original som säljs hos oss på NOA Gallery. Konstverket mäter 80 x 120 cm och är skapat i akryl. Obs, ram ingår ej.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Sad Desire
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
20800 kr 26000 kr
Endast 1st kvar
Next Stage
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
7200 kr 9000 kr
Endast 1st kvar
Realm of possibility
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 4000 kr fr. 5000 kr
Fearless
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
16800 kr 21000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2320 kr fr. 2900 kr
Freddie Mercury & David Bowie
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska