2-7 arbetsdagar

Flickorna

Etablerade konstnärer
2600 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 31 cm x 41 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 40 cm x 47 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Bockingford akvarellpapper 400 gr
 • Produktbeskrivning
 • Flickorna:
  Anders Udd tar avstamp i verkligheten när han målar, men skalar bort det som är överflödigt och koncentrerar motivet för att skapa en berättelse om ett inre stämningsläge eller sinnestillstånd. Han försöker få bilderna att stillna, nästan bli tysta och vill med sin konst stanna tiden för ett kort ögonblick och uppmuntra till att se världen som det mirakel det faktiskt är.

  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Anders Udd målar i akryl på duk eller pannå, många gånger i samma format och i liknande färg och form. Hans målningar visar ofta ett fruset ögonblick, precis innan något händer. Flickorna är ett grafiskt blad, så kallat pigment print och säljs i en begränsad upplaga om 50 numrerade och signerade exemplar på Noagallery.se. Storleken på motivet är 31 x 41 centimeter utan ram, respektive 40 x 47 centimeter med.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Illusioner
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
Paret
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
Skärmarbrink
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
Huset på klippan
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland