2-7 arbetsdagar

Finns här för dig

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
1900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 40 x 50 cm
  Upplaga: 75 numrerade och signerade blad
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper
 • Produktbeskrivning
 • ”Finns här för dig” av Anna Handell
  Finns här för dig är ett släktträd skapat av konstnären och illustratören Anna Handell exklusivt för NOA Gallery. Om motivet säger Anna: - Trädet är den grundläggande symbolen för liv, det är rogivande, kärleksfullt, omvårdande och öppen för en fri inställning till genus och det icke normativa.
  Konstverket är en fin dop eller namngivningspresent där man fyller i släktträdet med namn, en gåva som följer mottagaren hela livet.
  Lilla barn Jag finns här för digJag lyfter dig på mina grenarVem du än ärVad du än blirJag finns härProva dina vingarFlyg och landaJag finns här Misslyckas och lyckasBär din stolthetOch kom ihågJag finns alltid här  "Finns här för dig" är ett grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga
  Finns här för dig är ett konstverk i en upplaga om 75 exemplar, signerat och numrerat av konstnären. Verket mäter 30 x 40 cm, kompletterad med en fin handsnickrad ram är måttet 40 x 50 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Love Birds
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Endast 8st kvar
Mosaikfågel
Original
2-7 arbetsdagar
6000 kr
Endast 1st kvar
Djungelträd
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Kvitterträd
2-7 arbetsdagar
850 kr

Andra köpte även

Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska