Levereras per mail

Enkelrum - Åhus NOA Gallery Event

9400 kr
 
Lägg i kundvagn
Levereras per mail - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Produktbeskrivning
 • Inspirerande feng shui- & akvarellhelg 7- 8 september 2024

  Välkommen till en helg med kreativitet och inre balans i fokus på Åhus Seaside! Längtar du efter en paus från vardagens stress och en chans att utforska dina konstnärliga talanger? Då är vårt inspirerande helgpaket med kurser i akvarellmålning och Feng Shui den perfekta upplevelsen för dig!

  Akvarellmålning med Karolina Palmér

  Under ledning av den erfarna konstnären Karolina Palmér får du utforska akvarelltekniken och lära dig mer om färglära. Oavsett om du är nybörjare eller har målat med akvarell tidigare kommer du att inspireras och uppmuntras att utforska din kreativa sida.

  Feng Shui med Jannice Wistrand

  Feng Shui-experten Jannice Wistrand, som driver nordens största inredningsblogg via Sköna Hem, kommer att guida dig genom principerna för att skapa en miljö som främjar välbefinnande, produktivitet och positiv energi. Lär dig praktiska tips och tricks för att omvandla ditt hem till en fristad av lugn och positivitet.

  Boka en helg fylld med kreativitet och välbefinnande med chans att träffa nya vänner. Läs mer på noagallery.se

  Detta ingår
  2 x frukost
  5 x föreläsning/workshop
  1 x materialkit för akvarellmålning
  2 x lunch
  1 x eftermiddagsfika
  1 x enkelrum
  1 x mingel med bubbel
  1 x middag med vinpaket

  JANNICE WISTRAND

  Jannice Wistrand driver Nordens största inredningsblogg, Add Simplicity, via Sköna hem, podden Stilsnack där hon ger tips både inom inredning och mode och utöver det är hon en framgångsrik föreläsare och entreprenör. Hon har en bakgrund som civilekonom med inriktning mot marknadsföring, organisation och ledarskap. Jannice har utbildat sig inom beteendevetenskap, psykologi och inredning som hon jobbar med i sitt företag Add Simplicity. Tankar kring hur vi kan påverka oss själva och vår miljö genom färg och form har lett till att hon skapat ett eget koncept, som kombinerar Feng Shui med modern forskning. 

  Utöver detta är hon designer och delägare i Monlux och även ambassadör och delägare i Art Match, en tjänst som hjälper kunder att bygga hus med hjälp av inredningsdesigners, arkitekter och trädgårdsdesigners. 

  Jannice kommer på kursen fokusera på hur du med hennes modell, med hänsyn till forskning och Feng Shui, kan skapa ett hem där välbefinnande är det centrala. Med hjälp av hennes verktyg från möblering, färg, form, material och ordning, ger hon förutsättningarna för att skapa ett tidlöst och hållbart boende.

  Du kommer även själv få lära dig hur du går tillväga med ett eget projekt, från moodboard, färgsättning till möblering.

  KAROLINA PALMÈR

  Konstnärsentreprenören Karolina Palmér, född 1977 och bosatt i Kungsbacka, är känd för sina färgstarka och glädjefyllda bilder som samtidigt förmedlar en känsla av harmoni. Hennes konstnärliga inspiration hämtar hon från tidningar, böcker, musik och naturen omkring henne.

  Med en gedigen erfarenhet har Karolina drivit sitt eget företag sedan 2004 och genomgått utbildningar inom konst och grafisk design på bland annat Wiks konstskola och Bergs School of Communication. Hon har även etablerat samarbeten med företag som Ikea, Dixie, NCC, Palmolive och är utbildad Feng Shui konsult. 

  Karolinas konstnärliga verk sträcker sig över hela världen, dels genom hennes mönsterdesign för Ikea och dels genom försäljningen av hennes akrylmålningar och konsttryck online, som når kunder i många länder både inom och utanför Europa. Hennes konstnärskap blir därmed en bro mellan olika platser och kulturer, där färg, glädje och harmoni förenas för att skapa en unik konstupplevelse.

  Schema
  Lördagen den 7 september
  9-9.45 Frukost
  10-10.30 Intruktion föreläsare, Karolina Palmér & Jannicke Wistrand
  10.30-12 Konstnären Karolina Palmér introducerar er i akvarellmålning
  12-13 Lunch
  13-15 Föreläsning om Feng Shui av Jannice Wistrand 
  15-15.30 Fika
  15.30-16.30 Föreberedelse work shop
  16.30 Incheckning
  17.30 Bubbel och erfarenhetsutbyte
  18.00 Middag

  Söndag den 8 september
  8-9 Frukost
  9-10.30 Workshop
  10.30-12 Workshop
  12-13.30 Avrundning och lunch

  Genom att boka och betala godkänner du våra bokningsvillkor. 

 • FAQ
Frakt: Klass 1

Andra köpte även

Tålamod
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
2-7 arbetsdagar
Kampanj
1432 kr 1790 kr
Endast 2st kvar
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland