Original
Såld

Djurgården mot Blasieholmen

Etablerade konstnärer
12800 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 cm x 36 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akvarell
  Tillverkad på: Akvarellpapper
 • Produktbeskrivning
 • ”Djurgården mot Blasieholmen” av Niklas Gustafsson:
  Pulserande storstadsmiljö, pampiga byggnader och en väderlek som skapar stämning. Djurgården mot Blasieholmen är en av konstnären Niklas Gustafssons fantastiska akvarellmålningar med pampiga stadsmiljöer som är hämtade från Niklas egna närmiljöer. Stadsmiljöer är ofta förekommande i Niklas konst men man hittar också inslag av natur och marina teman.
  Unikt original i akvarell
  Niklas Gustafsson har skapat Djurgården mot Blasieholmen ett original i akvarell. Konstverket mäter 50 cm x 36 cm. Originalet är målat på 300 grams akvarellpapper, ett högkvalitativt akvarellpapper med mycket hög åldersbeständighet. Tavlan levereras komplett med svart ram, vit passe partout och glas.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Löparen
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Mot kyrkan
Original
2-7 arbetsdagar
9800 kr
Endast 1st kvar
Strömgatan
Original
2-7 arbetsdagar
18000 kr
Endast 1st kvar
Fiskaren
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska