Original
Såld

Deer Honey Bunny

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
9400 kr
Antal: 
Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 cm x 49 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Italiensk linneduk
 • Produktbeskrivning
 • ”Deer Honey Bunny" av Christin Björk
  – Skälet till att allt fler djur är återkommande i mina konstverk är att jag gillar de flesta djur – och djuren verkar gilla mig berättar konstnären Christin Björk om konstverket Deer Honey Bunny!. - Detta resulterar i att både tama och vilda djur gärna kommer fram och hälsar säger Christin. – Och i min värld är djur många gånger små/stora pälspaket av humor och härliga personligheter när de kapitulerar och vågar lita på mig.
  –Dessa personligheter är något jag gärna använder mig av i mina målningar när jag vill visualisera något säger Christin. – Deer Honey Bunny! visar hur jag upplever djurs nyfikenhet och kontaktsökande, men också en bild av att vara i ett lugn där tiden står stilla. Vilket jag ofta tycker den gör när jag är med djur.
  Unikt original i olja
  Christins konstverk är en visualisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation. - Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung.
  Deer Honey Bunny! är ett unikt original skapad i olja på Italiensk linneduk, konstverket mäter 30 x 49 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Swedish Bikini Team
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Mr Magic
2-7 arbetsdagar
450 kr
My ships are coming in
Original
2-7 arbetsdagar
8500 kr
Endast 1st kvar
Pippis new shoes
Original
2-7 arbetsdagar
39500 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska