2-7 arbetsdagar

Dare

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 42 cm x 52 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 57 cm x 67 cm
  Upplaga: 175 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Litografi
  Tillverkad på: 300 grams papper
 • Produktbeskrivning
 • Thomas Wahlström om "Dare":


  "Motivet 'Dare' föreställer en kvinna, och utgör en del av bildserien kvinnokroppar jag har skapat för NOA Gallery. Ursprunget ligger i ett försök att motbevisa kropparnas betydelse när det handlar om marknadsföring av kläder. I denna bildsvit har jag först arbetat med former, och sedan en färg i taget. Linjer undviker jag nästan helt, och låter de olika färgfältens möten och kontrastverkan som bilderna är uppbyggda av, skapa illusoriska avgränsningar istället".
  Litografi i 175 exemplar


  Thomas Wahlström är en artist med många olika uttryck, han är förutom bildkonstnär dessutom poet och musiker. Wahlström har skapat en hel bildserie med fem unika motiv för NOA Gallery, däribland 'Dare' och 'Lånta fjädrar'. I bildsviten har han arbetat fram kvinnokroppar som framträder med stor kraft, och effekten är häpnadsväckande. Bilderna utgör tillsammans en färgstark hyllning till kvinnan. Litografierna finns i en upplaga om 175 exemplar, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat. Samtliga motiv går att köpa antingen utan eller med svart ram.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Fake it
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Don't care
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Lånta fjädrar
2-7 arbetsdagar
fr. 1500 kr
Rise
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland