Original
2-7 arbetsdagar

Copenhagen 2022

Endast 1st kvar
Etablerade konstnärer
30000 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 x 120 cm
  Kategori: Original
  Tillverkad på: Canvasduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • Copenhagen" av Simona Florea:
  Konstnären Simona Florea beskriver sin konst som en grafiskt kubism i "må-bra" färger och former med ett budskap. Hennes konst utgörs av en unik och kraftfull blandning av väl definierade linjer, mjuka kurvor, starka kontraster och livliga färger. Hon arbetar med akryl, främst på stora dukar som oftast beskriver feminin, styrka, skönhet, harmoni och balans.
  Denna målning är en del av en pågående serie målningar som porträtterar städer/länder som bärs som kronor och porträtterar den vackra staden Köpenhamn. Här hittar du både gamla och nya byggnader som är en del av Köpenhamns storslagna arkitektur såsom: Christiansburgs slott, Fredericksburgs kyrka, Rådhuset, Axeltornen, Cirkusbyggnaden, Tivoli, Rundetaarn, Det Kongelige Teater, Den Kongelige Danske Opera, Nyhamn, Tycho Brahe Planetarium, Royal Arena, Bella Sky-byggnaden och Åtta lägenhetskomplexet (Åttan).
  Unikt original i akryl
  Simona Florea målar i mixed media och hämtar inspiration ur vardagen. Hennes konst berättar om livet i stort, såväl som särskilda reflektioner, erfarenheter och intryck.
  Copenhagen 2022 är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på originalmålningen är 100 x 120 centimeter.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Heavens within
Original
2-7 arbetsdagar
4500 kr
Endast 1st kvar
Pride
Original
2-7 arbetsdagar
23000 kr
Endast 1st kvar
My soul is blue
Original
2-7 arbetsdagar
32000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Endast 6st kvar
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska