Original
Såld

Aveny

Etablerade konstnärer
6500 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 29 cm x 39 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 42 cm x 52 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akvarell
  Tillverkad på: 300 grams akvarellpapper
 • Produktbeskrivning
 • ”Aveny” av Niklas Gustafsson:
  Pulserande storstadsmiljö, pampiga byggnader och en väderlek som skapar stämning. Aveny är en av konstnären Niklas Gustafssons fantastiska akvarellmålningar med pampiga stadsmiljöer som är hämtade från Niklas egna närmiljöer. Stadsmiljöer är ofta förekommande i Niklas konst men man hittar också inslag av natur och marina teman.
  Unikt original i akvarell
  Niklas Gustafsson har skapat Aveny, ett original i akvarell. Konstverket mäter 29 cm x 39 cm i bladmått och levereras inramad med vit passepartout och svart tunn ram i måttet 42 cm x 52 cm. Originalet är målat på 300 grams akvarellpapper, ett högkvalitativt akvarellpapper med mycket hög åldersbeständighet
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Löparen
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Till Operan
Original
2-7 arbetsdagar
18000 kr
Endast 1st kvar
Ängen
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Strömgatan
Original
2-7 arbetsdagar
18000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska