Personuppgiftspolicy

Introduktion

Denna personuppgiftspolicy gäller för NOA Gallery som drivs av Bonnier News AB (org. nr. 559080-0917). I denna policy beskriver vi hur vi behandlar dina personuppgifter, t.ex. uppgifter som du lämnar när du köper en produkt i vår webbshop, väljer att prenumerera på ett nyhetsbrev, besöker vår webbsida eller kontaktar vår kundtjänst. Vi värnar om din integritet och det är viktigt att du tar del av informationen om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Läs gärna mer om hur vi använder personuppgifter och hur du tillvaratar dina rättigheter genom att klicka vidare på länkarna till de olika avsnitten nedan.

Personuppgifter som vi samlar in

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Nedan har vi sammanfattat vilken typ av personuppgifter som vi huvudsakligen behandlar.

  • Namn och kontaktuppgifter. Vi behandlar våra kunders för- och efternamn, e-postadress, postadress, telefonnummer, leveransadress och andra liknande kontaktuppgifter. Om du endast är nyhetsbrevsprenumerant samlar vi bara in din e-postadress.

  • Uppgifter kopplade till användarkonto. Om du har ett konto hos oss samlar vi in e-postadress och lösenord som autentiseringsuppgifter, samt annan information du lägger till i din profil. Via ditt konto kan du även se din köphistorik och eventuella inställningar som du gör.

  • Demografiska data. Om du är kund hos oss kan vi komma att behandla uppgift om vilket åldersspann du tillhör och uppgift om kön.

  • Betalning. Betalning av den vara du beställt sker via vår betalpartner Klarna som samlar in nödvändig betalningsinformation för att genomföra betalningen och eventuellt för att kunna bedöma din kreditvärdighet. Mer information om hur Klarna hanterar din information finns här: https://www.klarna.com/se/dataskydd/. I vissa fall görs betalning direkt till oss via faktura, och vi behandlar då de uppgifter som finns på fakturan.

  • Köphistorik. Vi samlar in uppgifter om dina köp, summa, tid för köp och erbjudanden som du utnyttjar.

  • Enhets- och användningsdata. Vi samlar in data om din enhet, t.ex. information om du surfar på en mobil eller dator och vilken browser du använder. Vi samlar även in data om hur du använder vår webbsida, t.ex. information om de funktioner som du använder, vilka delar av vår webbsida du besöker och programvarukonfigurationer som du använder. Detta kan även innefatta information om IP-adress, enhetens geografiska plats, webbläsarspråk, datum och tid för begäran, tidpunkt(er) för ditt/dina besök, sidvisningar och sidelement (t.ex. länkar) som du klickar på.

  • Intressen. Utifrån uppgifter om din köphistorik hos oss och vilka delar av ett nyhetsbrev eller vår webbsida du klickat på kan vi komma att anpassa våra erbjudanden till dig.

  • Övrigt. Vi samlar också in information som du skriver i meddelanden som du skickar till oss, såsom feedback och recensioner, frågor och information som du lämnar i kundtjänstärenden. När du kontaktar oss, t.ex. för kundsupport genom telefonsamtal eller chattsessioner med våra representanter, kan samtalen komma att spelas in för din och vår säkerhet samt för att kontinuerligt utvärdera vårt kundservicebemötande.

Notera att om du begär att vi inte ska kontakta dig genom e-post, telefon eller post så kommer vi att behålla en kopia av den aktuella kontaktuppgiften i vår spärrlista för marknadsföring för att se till att du inte får del av oönskade erbjudanden i framtiden.

Hur samlar vi in personuppgifterna?

  • Uppgifter som du lämnar. Vissa uppgifter samlar vi in direkt från dig, exempelvis när du gör ett köp, beställer ett nyhetsbrev, skapar ett användarkonto eller kontaktar oss för support.

  • Användning av webbsida m.m. Vi samlar in en del informationen genom att registrera hur du interagerar med oss, exempelvis genom användning av teknik som cookies på våra webbsidor och genom information som vi får tillgång till via den enhet (som mobil, dator eller surfplatta) du använder dig av när du tar del av våra tjänster, såsom IP-adress och språkinställningar.

  • Uppgifter som inhämtas från externa källor. Vi kan även hämta uppgifter från externa källor. Sådana källor kan variera över tid men kan exempelvis inkludera:

  • I vissa fall sker insamlingen via vår betaltjänstleverantör, t.ex. Klarna. Vid användning av en tjänst som kräver betalning samlar vi in namn, adressuppgifter och betalsätt från betalningsleverantören för att bekräfta din identitet och adressuppgifter.

  • Leverantörer som hjälper oss att fastställa geografiska positioner baserat på IP-adress.

  • Partners som vi samarbetar med för att erbjuda våra tjänster eller delta i gemensam marknadsföringsverksamhet, vi kan exempelvis ta del av uppgifter från sponsorer som vi samarbetar med vid våra event.

  • Offentligt tillgängliga källor, till exempel öppna myndighetsdatabaser eller andra datakällor som är tillgängliga för allmänheten, såsom SPAR (Statens Personadressregister).

Om du inte lämnar uppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna tillhandahålla en produkt eller tjänst kommer vi inte att kunna tillhandahålla produkten eller tjänsten.

Hur vi använder personuppgifter

I detta avsnitt har vi sammanfattat för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och vilken laglig grund vi stödjer vår behandling på. Vi stödjer oss framförallt på två olika grunder; antingen att vår behandling är nödvändig för att fullgöra avtalet med dig (" Fullgörande av avtal"), eller att vår behandling är nödvändig för ändamål som rör vårt eller en tredje parts berättigade intresse ("** Berättigat intresse**"). I vissa fall baseras behandlingen på ditt samtycke (" Samtycke") eller att behandlingen är nödvändig för att uppfylla en rättslig förpliktelse (" Rättslig förpliktelse ").

Vi har gjort vår bedömning av "Berättigat intresse" utifrån att vår behandling för sådana ändamål är nödvändig för att kunna möta våra kunders och användares önskemål, utvärdera, utveckla och förbättra innehållet och utformningen av våra produkter och tjänster och att kunna uppnå relevans i erbjudanden till dig. Slutligen har vi ett berättigat intresse av att kunna skydda vår verksamhet.

  • Tillhandahålla produkter, tjänster och kundsupport. Vi använder uppgifter för att genomföra dina köp och för att förse dig med våra tjänster och produkter samt för att tillhandahålla kundsupport. Laglig grund: Fullgörande av avtal eller Berättigat intresse. Behandling som är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra avtalet med dig är t.ex. insamling och lagring av din adress för att vi ska kunna skicka ett konstverk som du har beställt. Behandling som vi utför med stöd av ett Berättigat intresse är t.ex. att vi behandlar dina personuppgifter för att tillgodose ditt intresse att ta emot kundsupport.

  • Användarkonto. När du genomför ett köp hos oss tilldelar vi dig ett användarkonto. Du kan också skapa ett användarkonto själv. Vid registrering av användarkonto hos oss efterfrågar vi vissa personuppgifter. Vi kommer också tilldela dig ett unikt kund-ID-nummer för att identifiera ditt konto och tillhörande uppgifter. När du loggar in på ditt användarkonto skapar vi en registrering av inloggningen, vilket innefattar datum och tid. Laglig grund: Berättigat intresse.

  • Kommunikation. Vi kan komma att kontakta dig per e-post, telefon eller på andra sätt för att påminna dig om varor som finns kvar i din kundvagn, återkoppla till dig i ett kundtjänstärende, informera dig om att du måste vidta en åtgärd för att hålla ditt konto aktivt eller leverera ett nyhetsbrev som du har anmält intresse för. Laglig grund: Fullgörande av avtal (om behandlingen är nödvändig för att fullgöra våra avtalsenliga förpliktelser mot dig) eller Berättigat intresse.

  • Marknadsföring och personligt anpassade erbjudanden. Vi använder olika kanaler för marknadsföring av våra produkter och tjänster, t.ex. post, telefon, e-post och SMS. Vi kan komma att anpassa våra erbjudanden till dig baserat på vad du tidiga tidigare köpt och visat intresse för på vår webbsida och i våra nyhetsbrev. Laglig grund: Berättigat intresse.

  • Facebookpixeln. Om du har lämnat ditt samtycke använder vi ett verktyg som kallas Facebookpixeln. Verktyget används för att vi ska kunna marknadsföra våra tjänster och produkter på Facebooks plattform utifrån ditt beteende på vår sajt, och innebär att vi delar viss data med Facebook. Laglig grund: Samtycke. Läs mer om vilken data vi delar under ”HUR VI DELAR DINA PERSONUPPGIFTER” och hur du kan dra tillbaka ditt samtycke under ”HUR DU KOMMER ÅT OCH KAN KONTROLLERA DINA PERSONUPPGIFTER”.

  • Produktförbättring. Vi använder data för att förbättra våra befintliga tjänster, bland annat genom att uppdatera funktioner och få en ökad förståelse för hur vi kan göra användarupplevelsen smidigare för dig. Laglig grund: Berättigat intresse.

  • För att bättre förstå vår affärsverksamhet (så kallad "Business Intelligence"). Vi behandlar personuppgifter för att ta fram statistik och analyser avseende vår affärsverksamhet. Denna information använder vi för att kunna fatta välgrundade affärsbeslut och planera strategier framåt för verksamheten. Vi använder anonymiserad data så långt det är möjligt för detta ändamål. Laglig grund: Berättigat intresse.

  • Säkerhet och regelefterlevnad. Vi använder uppgifter för att skydda våra produkters, tjänsters och kunders säkerhet, för att upptäcka och förhindra bedrägeri (exempelvis dubbelutnyttjande av erbjudanden), för att lösa tvister och verkställa våra avtal. Vi använder uppgifter för att efterleva tillämplig lagstiftning såsom bokföringslagen. Laglig grund: Rättslig förpliktelse eller Berättigat intresse.

Om vi planerar att använda personuppgifter för ett nytt syfte kommer vi att informera dig eller, om det krävs enligt lag, be om ditt samtycke.

Cookies och lokal lagring av data

Cookies och lokal lagring av data används främst för att vi ska kunna förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna ge dig relevanta erbjudanden och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. I sammanfattningen nedan samt i vår Cookie Policy hittar du mer information om cookies och lokal lagring av data. Vissa cookies som vi använder är så kallade tredjepartscookies.

  • Inloggning och inställningar. Vissa cookies används för att komma ihåg dina inställningar när du återvänder till vår webbplats. Lokal lagring av data används bland annat för att du ska slippa logga in varje gång du besöker oss, och för att spara eventuella inställningar som du har gjort och eventuella varor i din kundvagn.

  • Anpassning och marknadsföring m.m.. Vi använder lokal lagring av data för att kunna anpassa upplevelsen av vår sajt, bl.a. baserat på vad du har läst eller tittat på tidigare på vår sajt och i våra nyhetsbrev. På detta sätt kan vi presentera produkter som vi tror är relevanta för dig. Vi kan också använda denna information för att anpassa våra erbjudanden till dig utifrån vad vi tror att du är intresserad av. Vissa cookies registrerar om en varukorg har övergivits (så att vi kan påminna kunden).

  • Analys, statistik och utveckling. Genom olika mätverktyg kan vi samla in statistik över hur vår sajt används samt sammanställa insamlad statistik om webbplatsanvändning och svarshastigheter. Detta hjälper oss att utveckla och förbättra upplevelsen för dig som användare samt att identifiera och åtgärda problem. Olika verktyg används för olika syften. Google Analytics används t.ex. för att förbättra webbsidan och vårt sortiment baserat på besökarnas beteende. Vi använder också lokal lagring av data för att kunna genomföra så kallade A/B-tester när vi exempelvis testar nya funktioner på en mindre grupp användare innan vi släpper dem till alla användare.

Hur vi delar dina personuppgifter

Det kan ibland vara nödvändigt för oss att dela dina personuppgifter med företag som utför tjänster för vår räkning, vilket vi beskriver närmare nedan.

  • Den betalningsinformation som du lämnar för att genomföra ett köp delas med våra betalpartners för genomförande av betalning, t.ex. Klarna. För genomförande av betaltransaktionen är betaltjänstleverantören personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

  • Vi delar nödvändiga personuppgifter med säljaren av konstverket ifråga (dvs. konstnären) för att denne ska kunna ombesörja leverans.

  • Dina personuppgifter delas även med det distributionsbolag som ska leverera varan samt för hantering av eventuell retur, t.ex. Postnord. För genomförande av leveransen är distributionsbolaget personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

  • Vi anlitar olika leverantörer som utför tjänster för vår räkning, t.ex. kundservicesupport, marknadsföring och trafikmätning samt skydd och support för våra system och tjänster. Dessa leverantörer kan behöva behandla eller få tillgång till personuppgifter för att kunna utföra sina tjänster. Våra leverantörer är bundna av så kallade personuppgiftsbiträdesavtal och har inte rätt att använda personuppgifter för egna ändamål.

Vissa Bonnierbolag samarbetar för att upprätthålla en gemensam kunddatabas med god datakvalitet. Genom samarbetet möjliggörs en effektiv och integritetsvänlig behandling av kunddata eftersom vi delar på resurser och kompetens. Samarbetet administreras av Bonnier News AB som är personuppgiftsansvarig för den gemensamma behandlingen tillsammans med de anslutna bolagen för deras respektive behandling av kunddata inom ramen för samarbetet. Du kan läsa mer om vilka Bonnierbolag som deltar i samarbetet och den gemensamma behandlingen här: https://gdpr.bonniernews.se/kdb

Bolag som ingår i Bonnier News-koncernen samarbetar ibland kring erbjudanden och kampanjer för sina produkter och tjänster; antingen för att administrera ett kombinerat erbjudande eller för att begränsa bolagens marknadsföring. I samband med detta kan koncernbolagen behöva dela viss begränsad data.

Vi använder ett verktyg som kallas Facebookpixeln om du har lämnat ditt samtycke till detta. Via Facebook-pixeln delas viss data med Facebook avseende ditt beteende på sajten som använder pixeln (vilken URL du har besökt), IP-adress och viss teknisk information. Facebook och vi som marknadsförare på Facebook kan sedan bygga målgrupper för våra respektive annonser som till viss del använder pixeldatan. Förutom pixeldatan används annan data om ditt beteende på Facebook för att bygga målgrupper. Läs Facebooks datapolicy för dig som användare här: https://www.facebook.com/policy.php.

Vi kan komma att lämna ut personuppgifter som en del av en gemensam affär, exempelvis en sammanslagning eller försäljning av tillgångar. Slutligen kan vi komma att behöva lämna ut eller spara dina uppgifter när vi anser att det är nödvändigt för att:

  1. följa lagen eller rättslig process och ge ut information till polis och andra behöriga myndigheter,

  2. skydda våra kunder, exempelvis för att förhindra skräppost eller bedrägeriförsök

  3. hantera och upprätthålla säkerheten för våra produkter, däribland att förhindra eller stoppa en attack på våra system eller nätverk,

  4. skydda rättigheter eller egendom som tillhör oss, inklusive verkställa de villkor som styr din användning av tjänsterna. Om det är nödvändigt överlåter vi ärendet till polismyndigheten för fortsatt handläggning.

Observera att vissa av våra webbsidor innehåller länkar till externa företag, till exempel för erbjudanden av produkter och tjänster, vars personuppgiftspolicys skiljer sig från vår. Om du lämnar personuppgifter i någon av dessa produkter behandlas dina uppgifter enligt deras respektive personuppgiftspolicy, ta gärna del av den innan du lämnar några uppgifter till det externa företaget. Vi ansvarar inte för användning av dina personuppgifter som dessa externa företag utför.

Hur du kommer åt och kontrollerar dina personuppgifter

Kundtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss via kundservice med frågor angående hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss under "DINA INDIVIDUELLA RÄTTIGHETER" och "KONTAKTA OSS".

Användarkonto. Du kan kontrollera vissa uppgifter via ditt användarkonto.

Avregistrering från direktmarknadsföring. Om du får reklammeddelanden via e-post och vill avanmäla dig från dem kan du göra det genom att följa anvisningarna i meddelandet. Notera att annan kommunikation som krävs för att vi ska kunna tillhandahålla tjänsterna inte omfattas av en sådan avanmälan, exempelvis kommunikation som avser ändringar eller uppdatering av användarvillkor.

Cookiekontroller. Relevanta webbläsarbaserade cookiekontroller beskrivs i vår Cookiepolicy som du hittar här: https://www.noagallery.se/privacy-policy-cookie-restriction-mode

Spårningsskydd via webbläsaren. Vissa webbläsare har en funktion som blockerar innehåll från tredje part, bland annat cookies, från alla webbsidor som du lägger till i spårningsskyddets lista. Genom att begränsa anrop till dessa webbsidor, begränsar webbläsaren informationen som dessa tredjepartssidor kan samla in om dig.

Facebookpixeln. Vi använder ett verktyg som kallas Facebookpixeln om du har lämnat ditt samtycke till detta. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att klicka på "Cookieinställningar" på vår sajt. Du kan även ändra dina inställningar på ditt personliga konto hos Facebook. Gå till Inställningar på ditt Facebook-konto. Klicka vidare på Annonser i menyn, därefter Annonsinställningar. Ändra inställningen från "Tillåtet" till "Inte tillåtet" för Annonser baserade på data från partner, samt Annonser baserade på din aktivitet i Facebook-företagens produkter som du ser någon annanstans. Direktlänk till dina annonsinställningar: https://www.facebook.com/ds/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Dina individuella rättigheter

Information om var du kan vända dig för att ta tillvara dina rättigheter hittar du under "KONTAKTA OSS". Du har följande rättigheter:

  • Samtycke. Om behandling av personuppgifter baseras på ditt samtycke, har du rätt att när som helst återkalla samtycket för framtida behandling av dina personuppgifter.

  • Registerutdrag, rättelse och radering. Du har rätt att kostnadsfritt begära tillgång till samt åtkomst till kopia av dina personuppgifter (s k registerutdrag), begära rättelse av felaktiga uppgifter och, under vissa omständigheter, begära att dina personuppgifter raderas.

  • Begränsning. Du har rätt att kräva att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter under vissa omständigheter, t.ex. under tiden det åligger oss att utreda eventuella invändningar från dig.

  • Dataportabilitet. Du har i vissa fall en rätt till dataportabilitet, dvs att få ut personuppgifter som tillhandahållits från dig, i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format samt att kunna överföra dessa till annan personuppgiftsansvarig. Detta gäller endast när vi behandlar personuppgifterna med ditt samtycke eller för att det är nödvändigt för att uppfylla ett avtal med dig.

  • Invändning mot direktmarknadsföring, dvs. marknadsföring via post, e-post, SMS och telefonförsäljning. Du har rätt att när som helst invända mot vår direktmarknadsföring (inklusive profilering för dessa ändamål), och vi ska då upphöra med vår behandling av dina uppgifter för dessa ändamål.

  • Invändning. Du har rätt att i vissa fall invända mot annan behandling av dina personuppgifter. Vi måste då upphöra med behandlingen om vi inte kan visa tvingande berättigade skäl som överväger ditt intresse av att inte få personuppgifterna behandlade.

  • Datainspektionen. Du har rätt att framföra klagomål hos Datainspektionen, som är den myndighet i Sverige som utöver tillsyn över hur vi som företag följer lagstiftningen.

Utövandet av dina rättigheter är kostnadsfritt. Vi besvarar i regel din begäran om registerutdrag och radering av dina personuppgifter inom 30 dagar. De åtgärder som du begärt utförs inom rimlig tid som beroende på omständigheterna kan vara upp till 3 månader. Vi förbehåller oss rätten att vid orimlig eller uppenbart ogrundad invändning eller begäran ta ut en rimlig avgift för åtgärden.

Säkerhet för dina personuppgifter

Vi använder en rad säkerhetstekniker och säkerhetsmetoder för att skydda dina personuppgifter från oönskad åtkomst, användning och utlämnande. Till exempel lagras personuppgifter som du anger på datorsystem som har begränsad åtkomst. Vi kravställer våra leverantörer för att säkerställa att behandlingen sker i enlighet med denna policy och våra säkerhetsrutiner. Vi använder huvudsakligen anonym data eller pseudonymiserad data vid analys av kundinsikt, produktutveckling, personalisering, trender, statistik och liknande syften. Pseudonymiserad data är data som inte kan hänföras till en viss individ utan att kompletterande uppgifter används.

Var vi sparar och behandlar personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter inom EU/EES i första hand, men i vissa fall använder vi leverantörer som är etablerade utanför EU/EES, t.ex. för att skicka nyhetsbrev och för utveckling och underhåll av våra system som ger leverantören access till personuppgifter. I de fall personuppgiftsbehandling sker utanför EU/EES sker det under förutsättning av vi har stöd enligt lag, t.ex. genom att vi med mottagaren av uppgifterna har ingått standardiserade modellklausuler som godkänts av EU-kommissionen och som finns tillgängliga via Datainspektionens webbsida.

Hur länge vi sparar dina personuppgifter

Vi sparar personuppgifter så länge det är nödvändigt för de ändamål som beskrivs i denna policy, t.ex. för att vi ska kunna tillhandahålla en produkt, för att underhålla och förbättra befintliga tjänster, skicka nödvändig kommunikation och marknadskommunikation och uppfylla våra skyldigheter enligt lag. Eftersom behoven kan variera för olika typer av data och för olika typer av tjänster, produkter och sammanhang, varierar perioden vi sparar uppgifterna. Vilken gallringsfrist som används bestäms i regel utifrån vilken typ av uppgifter som behandlas och ändamålen med behandlingen.

  • Kontaktuppgifter för direktmarknadsföring. Vi använder dina kontaktuppgifter för direktmarknadsföring under tiden vi har ett användar- eller kundförhållande och upp till 24 månader efter att vår användar- eller kundrelation har avslutats (t.ex. när du har genomfört ett köp eller avslutar ditt användarkonto) så länge du inte invänt mot direktmarknadsföring (läs mer under "DINA INDIVIDUELLA RÄTTIGHETER").

  • Reklamation. Vi sparar dina kontaktuppgifter och uppgifter om köp under reklamationsfristen, dvs. 36 månader, för att hantera eventuella reklamationer.

  • Övrigt. Dina personuppgifter kan komma att sparas under längre tid än vad som angetts ovan i de fall vi är skyldiga att göra det enligt lag (t.ex. bokföringslagen), förordning eller myndighetsbeslut eller för att behålla uppgifter som måste behållas i syfte att lösa en tvist eller om du har samtyckt till det.

Kontakta oss

Nedan finner du kontaktuppgifter till oss om du vill ha ett registerutdrag, begära radering, begära att vi upphör med direktmarknadsföring eller om du vill utöva någon av dina andra rättigheter (läs mer under "DINA INDIVIDUELLA RÄTTIGHETER").

E-post: kundservice@noagallery.se

Postadress: NOA Gallery / Bonnier News AB, Gjörwellsgatan 30, 112 60 Stockholm

Dataskyddsfrågor

Om du har frågor om vår personuppgiftsbehandling eller om du har ett klagomål är du välkommen att kontakta oss på dataskydd@bonniernews.se. Här kommer du i kontakt med Bonnier News AB:s dataskyddsombud.

Ändringar i denna personuppgiftspolicy

Vi kommer att uppdatera vår personuppgiftspolicy när det behövs för att återspegla kundfeedback och ändringar i våra tjänster. När en policy uppdateras ändras datumet för senaste uppdatering längst ned i policyn. Om det sker större ändringar i policyn eller i hur vi använder dina personuppgifter meddelas du via anslag på webbsidan eller e-postmeddelande innan ändringarna träder i kraft där det krävs enligt lag.

Ändringshistorik

Den 24 februari 2020: Policyn uppdaterades i samband med att Bonnier News AB övertog kundrelationen och personuppgiftsansvaret för NOA Gallerys kunder och användare från AB Kvällstidningen Expressen. Bonnier News AB fortsätter att behandla personuppgifterna på samma sätt som tidigare, men personuppgiftspolicyn har uppdaterats för att göra informationen ännu tydligare.

Den 15 juni 2020: Policyn uppdaterades med information om den koncerngemensamma behandlingen inom Bonnier, under rubriken ”Hur vi delar dina uppgifter”.

Den 19 augusti 2020: Policyn justerades med uppdaterad information om personuppgiftsbehandling utanför EU/EES, under rubriken ”Var vi sparar och behandlar personuppgifter”.