Cookieinställningar

Inställningar för marknadsföring på facebook

Jag samtycker till att NOA Gallery (som drivs av Bonnier News AB) delar min data med Facebook för att marknadsföra NOA Gallery på Facebooks plattformar.

Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke hos oss genom att ändra dessa inställningar och du kan även ändra dina inställningar på ditt personliga konto hos Facebook. Vi använder Facebooks verktyg för att kunna visa dig mer relevanta annonser för NOA Gallery på Facebook utifrån ditt beteende på sajten www.noagallery.se.

Detta gäller endast om du är Facebook-användare och även har gett Facebook tillåtelse att visa bättre annonser för dig. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke hos oss genom att ändra dessa inställningar, och du kan även ändra dina inställningar på ditt personliga konto hos Facebook.

För att stänga av annonser som är baserad på data om ditt beteende på Facebook och hos andra webbsidor och Facebook-pixeln, gör så här:

Gå till Inställningar på ditt Facebook-konto. Klicka vidare på Annonser i menyn, därefter Annonsinställningar. Ändra inställningen från "Tillåtet" till "Inte tillåtet" för Annonser baserade på data från partner, samt Annonser baserade på din aktivitet i Facebook-företagens produkter som du ser någon annanstans.

Direkt länk till dina annonsinställningar: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen. Facebook-pixeln delar data om ditt beteende på NOA Gallery (vilka delar av sajten du besöker).

Datan som delas med Facebook inkluderar IP-adress, information om din browser och teknisk information såsom sidplacering, dokumenttyp, trafikkällan, knapp-klicksdata som knappens namn och information om våra sidor som besöks som ett resultat av knappklicket och formulärnamn. Facebook och vi som marknadsförare på Facebook kan sedan bygga målgrupper för våra respektive annonser som till viss del använder pixeldatan. Förutom pixeldatan används annan data om ditt beteende på Facebook för att bygga målgrupper.

Läs Facebooks datapolicy för dig som användare här: https://www.facebook.com/about/privacy/update.

Vi sparar inte datan som skickas till Facebook.

NOA Gallery drivs av Bonnier News AB.