Vi tar konstrundan hem till dig!

Malin Östlunds ljuvliga Rosor i BlåttMalin Östlunds ljuvliga Rosor i Blått

Påsken är för många en helg där en stor del av fritiden går till att besöka alla Sveriges fantastiska konstrundor. Österlen är naturligtvis en central och historisk del av detta evenemang men det finns konstrundor som på senare år etablerats runt hela landet. En vernissage i stort format som tillgängliggör båda nya och etablerade konstnärer på ett folkligt och inkluderande sätt.

Superspännande att konsten tar plats!

Rådande situation begränsar vårt sociala utbyte och vi på NOA vill därför ta konsten hem till vardagsrummen med möjlighet att njuta av fantastisk konst, även under denna period.

I tider där vårt sociala umgänge begränsas är just konst och kultur viktiga inslag i vardagen för att skapa glädje och energi. När konstrundor nu ställs in vill vi gärna vara en del i arbetet att befästa konsten som ett viktigt inslag i vardagen.

Här har vi valt ut konst som ligger i vårens tecken och vi kommer under påsken att livesända vernissager på NOAs instagram med några av våra konstnärer, allt för att du ska kunna njuta av den fantastiska konst Sverige har att erbjuda. Välkomna!

Här har vi gjort ett urval av några av vårens mest spännande akvarellkosntnärer!

Karolina Palmérs ljuvliga Ljusglimt skapar lugn och harmoniKarolina Palmérs ljuvliga Ljusglimt skapar lugn och harmoni
Josepf Pinters fantastiskta originial Hamnutsikt Josepf Pinters fantastiskta originial Hamnutsikt
Niklas Gustafsson, en ny ock spännande  konstnär, supervass i sina akvarelltolkningar!Niklas Gustafsson, en ny ock spännande konstnär, supervass i sina akvarelltolkningar!

För den som är intresserad av konst finns många möjligheter beroende på syfte. Många köper konst i investeringssyfte, andra för att man vill lyfta hemmet med konst man tycker om. Om man köper ett original vet man att man investerat i ett konstverk som bara finns i ett unik exemplar, något som skapar en känsla av unikititet.

Om man vill skapa ett unikt och personlig hem är det fantastiskt att kunna köpa ett original. Att hitta en konstnär som tilltalar, kan vara prisvärt men också något som kan visa sig vara en bra investering över tid.

Utvalda original

Se alla våra original här

Catrine Näsmark Du å ja i sann pixlad uttryck.Catrine Näsmark Du å ja i sann pixlad uttryck.
Liis Kogers fantastiska The Perfect Holiday.Liis Kogers fantastiska The Perfect Holiday.
Andreas Johanssons Utan titel 2.Andreas Johanssons Utan titel 2.
Max Alm-Norells Mothersmilk, en färgexplosion  som för tankarna till Skriet.Max Alm-Norells Mothersmilk, en färgexplosion som för tankarna till Skriet.

Konstverk, avporträtterade ikoner är populära presenter, främt i samband med jämna födelsedagar. Här hittar du tex konstverkt och foton av David Bowie, Bruce Springsteen och The Beatles. men också med svenska ikoner som tex Greta Garbo och Håkan Hellström. Hitta dina favoriter här!

Konstverk avporträtterade ikoner, en optimal present till den som fyller jämt

David Bowie skapat av konstnären Per Siwmark.David Bowie skapat av konstnären Per Siwmark.
Bruce Springsteen av Per SiwmarkBruce Springsteen av Per Siwmark
The Beatles Mr Postman av Per SiwmarkThe Beatles Mr Postman av Per Siwmark
Kizz, ikoniskt motiv ochså det av Per SiwmarkKizz, ikoniskt motiv ochså det av Per Siwmark
Lars Nordins fantastiska Greta Garbo verk i mixed media skapar djup.Lars Nordins fantastiska Greta Garbo verk i mixed media skapar djup.

NOA introducerar nu Live vernissager som gör att du kan gå på visningar hemifrån! Vi kommer att sända live tillsammans med flera av våra konstnärer, håll dig uppdaterad på vårt Instagramkonto.

Catrine Näsmark var vår första konstnär ut som sände live från sitt galleri på Lidingö. Catrine åker rullskriskor och berättar om sitt konstnärsskap, visar sin konst och berättar historierna bakomskapandet av konstverket. Missade du livesändningen?

Missade du livesändningen? Se den här!

Missat Catrine Näsmarks livevernissage! Se den här!Missat Catrine Näsmarks livevernissage! Se den här!