Succékonstnären släpper ny kärlekstavla – bara hos NOA Gallery

"Jag målar med händer, penslar och knivar", säger Susanne Åkeson Rosencrantz Foto Ove Lundkvist"Jag målar med händer, penslar och knivar", säger Susanne Åkeson Rosencrantz Foto Ove Lundkvist
Grafiskt blad. "Close to me".Grafiskt blad. "Close to me".

"Close to me". Så heter Susanne Åkeson Rosencrantzs nya kärlekstavla.

– Mönstret i guld påminner mycket om livets pussel! Jag är lite besatt av guld just nu.

Det grafiska bladet finns i två storlekar – bara hos NOA Gallery!

Populära konstnären Susanne Åkeson Rosencrantz planerar sällan vad hon ska måla, "det bara blir". Men kärlekens styrka är något hon ofta återkommer till.

– Kärleken övervinner allt säger man, även om det kan låta klyschigt. Men jag tror ändå att det ligger något i det. Att sudda ut hat genom att skänka ännu mer kärlek. Det är alldeles för mycket missunnsamhet, avundsjuka och hämnd i vår värld i dag.

"Händerna symboliserar tvåsamheten"

Om sin guldglimrande nyhet berättar hon:

– "Close to me" går i kärlekens tecken – som oftast i mitt konstnärskap. Min vardag går också i kärlekens tecken, tack och lov. Händerna i konstverket symboliserar tvåsamheten som förenar och knyter samman kärleken till ett.

Kärlek och värme är viktigare än någonsin

"Close to me" är ett grafiskt blad av ett original i akryl och skiftar i varma toner.

– Tavlan är inspirerad av hösten och den mörka årstiden. En tid då kärlek och värme är viktigare än någonsin, då man vill vara extra nära den man älskar.

Tavlan är också dekorerad med art deco-inspirerade detaljer.

– Mönstret i guld påminner mycket om livets pussel! Jag är lite besatt av guld just nu och älskar senapsgult – min Beetle Cabriolet har den färgen.

Passa på! Begränsad upplaga

Det grafiska bladet "Close to me" är särskilt utvaldt av NOA Gallery. Motivet är framtaget i två storlekar och upplagan är begränsad! Det finns endast 100 numrerade och signerade exemplar av respektive storlek.

Se alla tavlor av Susanne Åkeson Rosencrantz här

Grafiskt blad. "Close to me". Grafiskt blad. "Close to me".