Konst - en hållbar present med lång livstid!

Karolina Palmérs grafiska blad Blomstertid, en färgexplosion som skapar glädje och välbefinnande.Karolina Palmérs grafiska blad Blomstertid, en färgexplosion som skapar glädje och välbefinnande.
Maria Larkmans ljuvliga Stureplan, en hyllning till Stockholm.Maria Larkmans ljuvliga Stureplan, en hyllning till Stockholm.
Konstnären Anna Handells grafiska blad En fin söndag i en vårfin miljö.Konstnären Anna Handells grafiska blad En fin söndag i en vårfin miljö.

Dop, student, bröllop, babyshower, alla hjärtans dag och jämna födelsedagar. Tillfällena för att ge presenter är många och konst är en fin gåva av både hållbarhetsaspekt och värde. Konstverket håller länge och kan glädja ägaren under lång tid, dessutom kan den gå i generationer.

Bästa tipsen på studentpresenter

Det är ofta en utmaning att hitta bra presenter till våren och sommarens alla högtidsdagar. Studenten är inget undantag. Man vill gärna ge något som skapar ett minne för mottagren men också en present som kan leva länge. Ett konstverk är ofta en uppskattad gåva för mottagaren men också en present som är rolig att ge bort. - Vi har skapat ett urval av konstverk som passar utmärkt som student och examenspresent berättar Robert Danowsky på NOA.

Cecilia Carlstedts grafiska blad Look 73, Valentino med attityd och skönhet på samma gång.Cecilia Carlstedts grafiska blad Look 73, Valentino med attityd och skönhet på samma gång.
Konstnären Lisa Törners Must have Chanel, är självklar succé hos modeintresserade.Konstnären Lisa Törners Must have Chanel, är självklar succé hos modeintresserade.
Trycket Blomstertid av Karolina Palmér, en färgexplosion som skapar glädje och ger energi.Trycket Blomstertid av Karolina Palmér, en färgexplosion som skapar glädje och ger energi.

Konst är en present med fokus på hållbarhet och miljö. En present med lång levnadstid som inspirerar till glädje på olika sätt under olika faser i livet.

Doppresenter med fokus på hållbarhet och lång livstid

När en ny liten familjemedlem föds vill man gärna ge bort något unikt och uppskattat, gärna ett minne som håller länge. Ett konstverk äre en present som kommer att glädja den lilla på olika sätt genom livet. Förutom att konstverket kan vara en bra investering kommer det också att påminna om dopet och vännen som valde den uppskattade presenten.

Här tipsar vi om konstverk som är utmärkta som dopgåvor, här finns både original och grafiska blad men också flera skulpturer. Presenter med fokus på ett lång och hållbart liv.

A star is born, en av Robert Hilmerssons fantastiska pingviner.A star is born, en av Robert Hilmerssons fantastiska pingviner.
Irons mycket omtyckta Vildhjärta, ett busigt motiv med mycket attityd.Irons mycket omtyckta Vildhjärta, ett busigt motiv med mycket attityd.
Prinsessan vid vattenfallet, ett av många älskade motiv av Elsa Beskow.Prinsessan vid vattenfallet, ett av många älskade motiv av Elsa Beskow.

Hur hittar men en present som skapar värde, hållbarhet och upplevelse för mottagaren?

Presenter för jämna födelsedagar som skapar minne, värde och uppskattning.

Att planera presenter till nära och kära som firar jämna födelsedagar är alltid spännande. -Vad ger man någon som redan har allt? - Hur hittar men en present som skapar värde, hållbarhet och upplevelse för mottagaren?

Lyckas man i detta kan man skapa glädje och ett minne för mottagaren som lever under lång tid. Här har vi valt ut några av de konstverk som ofta köps som gåva, konstverk som både skapar en nöjd givare och mottagare.

Konstnären Per Siwmarks grafiska blad The Beatles, Sgt Pepper.Konstnären Per Siwmarks grafiska blad The Beatles, Sgt Pepper.
Camilla Lundéns konstverk Always Together, en kärleksfull present till någon du tycker om.Camilla Lundéns konstverk Always Together, en kärleksfull present till någon du tycker om.
Pauls McCartneys tolkning av Den knutna revolvern.Pauls McCartneys tolkning av Den knutna revolvern.