Det har aldrig varit enklare att köpa konst

Handla konst på nätet, enklare än någonsin!Handla konst på nätet, enklare än någonsin!
Modeillustrationer skapar inspiration.Modeillustrationer skapar inspiration.
På NOA finns både grafiska blad, foto, original och skulpturer.På NOA finns både grafiska blad, foto, original och skulpturer.

Att handla konst hos oss på NOA Gallery har många redan insett är enkelt och smidigt. Vi får också flera frågor kring hur det fungerar att handla konst om man är en konstförening, om man bor utanför Sverige eller om man vill köpa konst och ge bort som gåva, gärna levererat hem direkt till motattagren. Här berättar vi mer om hur det fungerar.

Köpa konst till en konstförening

För många konstförerningar handlar våren om att botanisera på olika gallerier för att hitta en varierad och intressant mix av konst att kunna presentera för sina medlemmar inför den stundande utlottningen som oftast sker under hösten.

I tider som begränsar vår rörlighet mer än tidigare har vi på NOA möjlighet att i ännu större utsträckning assistera er i processen med urval samt svara på frågor om leverans, fakturering och byten.

Team NOA

1. Inköp.

Kontakta oss på contact@noagallery.se så hjälper vi till att genomföra din beställning. Vi kan också assistera er med förslag på konstverk, både grafik och skulptur och du har möjliget att få teasers om kommande produkter och konstnärer.

2. Fakturering

För köp av konst hos NOA Gallery till konstföreningar hanteras faktureringen separat och ni har möjlighet att få förlängd förfallotid mm. Kontakta oss så berättar vi mer.

3. Leverans och byten

Eftersom inköpen av konst till konstförerningar som regel sker med god framförhållning försöker vi att vara extra flexibla med bytesmöjligheter om behov av detta uppstår. Kontakta oss på contact@noagallery.se så berättar vi mer.

Birgitte Söndergaards Passion och Kärleks dans, två uppskattade konstverk hos en bred målgrupp.Birgitte Söndergaards Passion och Kärleks dans, två uppskattade konstverk hos en bred målgrupp.

Ge bort konst som present, vi hjälper dig med leveransen

Många köper konst hos oss på NOA Gallery för att ge bort som present. Det kan vara studentpresenter, doppresenter, bröllopspresenter eller presenter till den som fyller jämnt.

I tider där många större tillställningar flyttas fram finns ändå tillfällen där man vill ge bort en gåva, trots att detta inte kan firas på det sätt man planerat. För att förenkla detta för dig kan vi ta emot din beställning , skicka fakturan till dig som ska ge bort presenten men leverera konstverket direkt till mottagaren. För en mindre avgift ser vi även till att mottagen får konstverket direkt till dörren, utan att behöva hämta den hos sitt ombud. Kontakta oss på contact@noagallery.se se berättar vi mer hur vi kan göra detta enkelt för dig.

Vi hjälper dig att leverera konstverket ända fram till den lyckliga mottagarens dörr.

Kundservice

Angelica Wiiks ljuvliga Jazzstråk och Nattbad är fina presenter till den som fyller jämnt.Angelica Wiiks ljuvliga Jazzstråk och Nattbad är fina presenter till den som fyller jämnt.

Köpa konst till utlandet

Fler och fler hör av sig till oss och undrar om det är möjligt att handla konst och få den skickad till utlandet. I dagsläget är det bara möjligt att genomföra köp inom Sverige via vår plattform men självklart hjälper vi er med beställningar till utlandet. Inom Sverige har vi fri frakt och fria returer, vid beställningar till länder utanför Sverige tillkommer fraktkostnad vilken kan variera beroende på till vilket land konstverket ska skickas.

Maila oss på contact@noagallery.se och berätta vilka konstverk du är intresserad av samt till vilken adress inkl land du vill ha verken skickade till så tar vi fram ett kostnadsförslag på frakten till dig. Beroende på var i världen du bor hanteras också skatten på korrekt sätt.

Enkelheten att köpa konst på nätet suddar ut landsgränserna. Vi levererar konst till hela världen, och svensk konst uppskattas utomlands

Här nedan kan du se ett urval av vårt breda sortiment.

Här hittar du NOAs alla konstnärer och konstverk