Konst är bästa presenten-vi guidar dig!

Malin Signahls ljuvliga Fine art print Fjäril skapar harmoniMalin Signahls ljuvliga Fine art print Fjäril skapar harmoni
Storsäljande Karolina Palmérs prints med viktiga budskap.Storsäljande Karolina Palmérs prints med viktiga budskap.
Tony Nilsson frimärksmotiv är perfekta som present till dop och student.Tony Nilsson frimärksmotiv är perfekta som present till dop och student.

Konst är en mycket bra och uppskattad present, perfekt som gåva på årets alla högtidsdagar. På NOA har vi ett brett sortiment av konst som spänner mellan Fine art prints, grafiska blad, foto, original och skulpturer. Här berättar vi mer om varför just konst är en så fantastisk present.

Presenttillfällena är många och det är oftast en utmaning att komma på den perfekta gåvan. Vi har presenterna för alla tillfällen oavsett vem mottagaren är och du hittar också konst i alla prisklasser. Dessutom kan vi hjälpa dig med leveransen, oavsett om du vill beställa hem gåvan och personligen överlämna den eller om du vill få den levererad direkt till mottagaren. Nedan guidar vi dig rätt:

Annica Johanssons ikoniska motiv är populära presenter som sätter avtryck.Annica Johanssons ikoniska motiv är populära presenter som sätter avtryck.

Fine art prints är en perfekt gåva till någon som tex tar studenten. Bladen håller en bra prisnivå och kan enkelt kompletteras med en ram för att få ett komplett konstverk.

Printsen är inte numrerade utan skapas i en så kallad öppen upplaga vilket håller priset nere men skapar en mycket minnesfull present för mottagaren. Detta blad är oftast i standardmått vilket gör det enkelt att komplettera med en standardram.

En perfekt present för den som tex tar studenten eller till någon du vill peppa och muntra upp.

Se fler av våra Fine art prints här

Vi på NOA hjälper dig med leverans av konstverket ända hem till dörren hos den lyckliga mottagaren, om du inte själv har möjlighet

Grafiska blad av Max Alm-Norell, Camilla Lundén och Catharina Edlund skapar njutning under lång tid.Grafiska blad av Max Alm-Norell, Camilla Lundén och Catharina Edlund skapar njutning under lång tid.
Zumreta Pozders ljuvliga konst sprider glädje, Zumreta Pozders ljuvliga konst sprider glädje,

För dig som vill investera i ett konstverk med lång hållbarhet kan ett grafiskt blad vara den perfekta presenten. Verken är numrerade och signerade av konstnären och säljs i begränsad upplaga.

Alla våra grafiska blad skapas på åldersbeständigt och syrafritt papper med mycket lång livstid vilket gör att konstverket kan ge glädje under lång tid och även gå i generationer. Hos oss hittar du massor av olika konstnärer, det roliga blir att hitta rätt för den lyckliga mottagaren.

Att komplettera bladet med en skräddarsydd ram och knivskarp passepartout lyfter och förgyller konstverket och skapar den ultimata presenten.

Legendariska fotografier av de stora ikonerna, en klassisk present!Legendariska fotografier av de stora ikonerna, en klassisk present!
Foto av Dan Linberg och Leif-Erik Nygårds.Foto av Dan Linberg och Leif-Erik Nygårds.

Klassiska fotografier är alltid uppskattade och här finns massor att välja på, även för den kräsne. Legendariska foton, fotokonst och spännande ikoner.

Vi har massor med klassiska foton från stora konserter med fantastiska ikoner men du hittar också skarp fotokonst, skapad med kreativ precision. Här är det bara att botanisera bland verken och det svåra blir att landa i vilket verk du tycker bäst om.

Här hittar du alla våra foton

Malin Östlunds Field of Dreams.Malin Östlunds Field of Dreams.

Vi på NOA vill gärna göra det så enkelt som möjligt för dig att köpa konst som present oavsett om det gäller studentpresent, doppresent, present till mor och fars dag, bröllop men också till den som fyller jämnt.

Det är svårslaget att få en present med David Bowie, taget på Ullevi 1983 när man själv var på konserten.

Här är fördelarna med att handla på NOA GalleryHär är fördelarna med att handla på NOA Gallery

Inköp

Kontakta oss på contact@noagallery.se så hjälper vi till att genomföra din beställning. Vi kan också assistera er med förslag på konstverk, både grafik och skulptur och du har möjliget att få teasers om kommande produkter och konstnärer.

Byte

Eftersom inköpen av presenter som regel sker med god framförhållning försöker vi att vara extra flexibla med bytesmöjligheter om behov av detta uppstår. Kontakta oss på contact@noagallery.se så berättar vi mer.

Leverans

Det är inte alltid man har möjlighet att närvara vid högtider men vi på NOA vill hjälpa dig att överlämna ditt konstverk på ett minnesvärt sätt. För att underlätta detta kan vi erbjuda både leverans till utlämningsställe för det lycklige mottagaren eller varför inte få paketet levererat ända fram till dörren? Kontakta oss på contact@noagallery.se så berättar vi mer.

Här hittar du hela vårt sortiment, in och botanisera!