UNIKA DJURMOTIV AV LARS TUNEBO

•Unik konst •Begränsad upplaga •Fri frakt & fria returer

 1. Tripping on Brooklyn Bridge
  3.500 kr
 2. Having a ball
  Having a ball
  Lars Tunebo
  2.500 kr
 3. High in New York
  High in New York
  Lars Tunebo
  2.750 kr
 4. At the Catwalk
  At the Catwalk
  Lars Tunebo
  3.000 kr

Lars Tunebos grafiska fotokonst

Lars Tunebo, född 1962 i Lysekil, är en svensk bildkonstnär med hela världen som sitt arbetsfält. Han har haft utställningar jorden runt, från Dubai till Monaco, Helsingfors till Los Angeles och Marbella till Moskva. Verken visas i både offentliga och privata samlingar. Tunebo är en självlärd konstnär som arbetar med diverse material och tekniker som glas, brons, mosaik, måleri, fotografi samt mixed media. Han använder sig gärna av starka färger och skarpa kontraster, som i verken vi säljer och han främst känd är för – med djuren som befinner sig i ovanliga situationer och storstadsmiljö.

Tripping on Brooklyn bridge

Ofta finns det en story bakom Lars Tunebos bilder, som den med elefanterna på Brooklyn Bridge. När bron byggdes var folk rädda för att den skulle kollapsa och för att motbevisa rädslan anlitades en cirkusdirektör som gick över bron med ett helt tåg av elefanter. Lars Tunebo anpassar gärna sina motiv till platser han besöker med sina utställningar eller inspireras av platsen där han befinner sig. Samma motiv kan återkomma i olika skepnader.

At the catwalk

En hund klädd i Louis Vuitton. Idén fick Lars Tunebo när han ställde ut på Affordable Art Fair i modehuvudstaden Milano, en stad han själv bott i och arbetat som fotomodell. 

High in New York

Ofta består Lars Tunebos bilder av upp till tolv bildlager. I grunden arbetar han ofta med fotomontage där något eller några lager är ogenomskinliga och sedan lägger han till transparenta lager med olika effekter tills han är nöjd. Han tillför svärta, printar och i motiven för NOA Gallery har han avslutat med screentryck. Han arbetar oftast i med en mix av digitala och analoga tekniker.

Om konstverken:

 • Upplagan är 180 exemplar, signerade och numrerade
 • Seriegrafi, grafiskt tryck, tryckt på Arches akvarellpapper 330 gram
 • Inramad med svart träram