Inred med konst

Unik konst i begränsad upplaga - signerad av konstnären. Fri frakt och fria returer!

jul

SKAPA EN PERSONLIG STIL MED KONST FRÅN NOA

På NOA Gallery hittar du unik konst som varar lite längre! Alla verk som du kan köpa hos oss finns i begränsad upplaga, numrerade och signerade av konstnären. Det innebär att de konstverk som finns på NOA Gallery är helt unika och de flesta är specialgjorda för oss. Du hittar verk gjorda i många olika tekniker, motiv och prisklasser.

1. Till djurälskaren:

Konstnären Arnold Hagströms katter är gjorda i djuptryck och handkolorerade.

Arnold Hagströms katter kikar på betraktaren från lite oväntade ställen. Konstnären har placerat dem i en gammal skolplansch och en gingkoskog. Varje bild är handkolorerad efter den grafiska tryckprocessen och varje bild är unik. “Jag ville göra katter på mitt eget sätt”, säger Arnold  Hagström.

Amalia Årfelts  franska bulldoggar och hennes kattfamilj har starka uttryck, mycket attityd och värme. Det är lätt att känna igen ett djur man mött när man ser dem, eller till och med människor man mött!  Det färgrika trycket på akvarellpapper är gjort med nio lager färg i tekniken silkscreen och har ett otroligt härligt djup i färgerna.

Karl Mårtens fåglar är både verklighetstrogna och uttrycksfulla. Konstnären har studerat fåglar i hela sitt liv men skapar alla sin målningar ur minnet. Han är inte nöjd förrän han känner att fågeln tittar tillbaka mot honom ur målningen! Tavlorna är litografier av målningar gorda med akvarell och kolkrita. Så stämningsfulla och vackra!


2.Till naturälskaren:

mossbergjul

   Malin Mossberg använder målar ofta naturmotiv i sina stämningsfulla akvareller.

Malin Mossbergs akvareller har blivit vackra litografier där båda motiven handlar om individens förhållande till både inre och yttre platser i naturen. Först målar hon kroppen och det är oftast hennes dotter som sitter modell. Sedan skapar hon de vackra motiven inuti på mer fri hand. Akvarell är den teknik som Malin Mossberg helst använder. "Jag är stolt över att vara med och utveckla det klassiska landskapskmåleriet som ofta förknippas med akvarellmåleri", säger Malin Mossberg. 

3.Till musikälskaren

Konstnären Maria Larkman får mycket av sin inspiration från musik, film och ikoniska artister.

Maria Larkman skapar sina verk i en teknik som hon kallar lacollage, en blandteknik mellan bilder, måleri, kollage och lack. Inspirationen kommer från musik, film och teater och hon skapar alltid till musik. Här är det rockikonen Håkan Hellström som stått för inspirationen med sina låtar "Du är snart där" och River en vacker dröm".

4. Till serieälskaren


    Vem har inte tagit del av Rockys öden och äventyr någon gång? Martin Kellerman ritade serien i 20 år.

Martin Kellerman är serietecknare och skapare av Rocky, den neurotiska hunden som var följetong i Dagens Nyheter i nästan 15 år. Här samsas nojor, relationer, alkohol och samtidsatir i två motiv utvalda av tecknaren. 

Jan Stenmark är en av landets mest kända serietecknare och bildkonstnärer. Han bygger upp collage med hjälp av gamla tidningsurklipp och de är fulla av lakonisk humor.Har man en gång sett en Jan Stenmark-collage så minns man det!

5.Till den som gillar inredning

   Anna Handell skapar vackra illustrationer i milda färger, fina i alla miljöer!

Anna Handell skapar sirliga illustrationer i milda färgskalor. Hon väljer ofta motiv från naturen, det kan vara både blommor, träd eller vackra, gröna sjöhästar. Trycken passar på så många olika ställen i hemmet och är så fina ihop! En annan konstnär som målar i samma härliga färgskala och gärna mixar kvinnofigurer med element från naturen är Karolina Palmér

6.Till sportälskaren

Maria Larkmans målning är en hyllning till den legendariske tennisspelaren!

Maria Larkmans motiv av sportikonen Björn Borg finns i flera varianter, gjorda i hennes unika collageteknik. Passa på att ge bort en färgstark tavla med en av landets mest kända idrottare!