Fri frakt & leverans

Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.

När ditt paket skickats tar det normalt 1-2 vardagar för PostNord att leverera det. Adresser på Gotland och i Norrland har normalt något längre leveranstid. Leveransförseningar kan förekomma och vi kan inte lämna någon garanti för leveranstiden. Om leverans inte kan ske inom avtalad tid kommer du att bli informerad utan onödigt dröjsmål om anledningen och upplysas om en ny leveranstidpunkt. Om NOA Gallery inte kan åtgärda felet inom skälig tid och leveranstid är av väsentlig betydelse, har du som konsument rätt att häva köpet.

När du slutfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du anger vid köpet. När ditt paket sedan är klart att lämna vårt lager skickar vi en leveransbekräftelse med spårningslänk och ditt kollinummer. När du klickar på spårningslänken kommer du till PostNords tjänst för att spåra var ditt paket är. Om vi bedömer att din order kan få plats i brevlådan skickas den som varubrev, om den är större skickas den istället som paket till ditt närmaste utlämningsställe. För att hämta ut ditt paket behöver du giltig legitimation och det kolliid / löpnr som du får via SMS. Ditt paket skickas som Varubrev eller MyPack Collect. Varubrev har begränsad spårbarhet. MyPack Collect är spårbart och tjänsten är miljöcertifierad enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001.

Vi debiterar en avgift om 150 kr för beställningar som inte hämtas ut från det postombud dit beställningen skickats. Avgiften avser kostnader för returfrakt, hantering och administration.

Var är mitt paket?

  • När du slutfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du anger vid köpet.
  • När du slutfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du anger vid köpet.och ditt kollinummer. När du klickar på spårningslänken kommer du till PostNords tjänst för att spåra var ditt paket är.
  • Du kan också hitta spårningslänken genom att logga in på Mina sidor
  • Om din order får plats i brevlådan skickas den som varubrev, om den är större eller innehåller produkter med 18-årsgräns skickas den istället som paket till ditt närmaste utlämningsställe. För att hämta ut ditt paket behöver du giltig legitimation och det kolliid / löpnr som du får via SMS.

Vi leverar med PostNord till hela Sverige.

Hör av dig till kundservice@noagallery.se vid önskemål om andra leveranssätt.