Stäng
Partners in Crime (original)

Partners in Crime (original)

Tony Nilsson
35 000 kr
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
150 cm x 150 cm
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Duk

Partners in Crime (original):

– Jag vet att många känner sig bekväma med att kategorisera konstnärer, författare, kompositörer. Jag gör det säkert själv ibland, men jag tror att det skulle begränsa min kreativitet. Jag vill vara fri att skapa på mitt sätt. Jag lever helt enkelt efter devisen, som Paul Klee så intelligent uttryckte det: ”En konstnärs uppdrag är att visualisera vad som annars skulle hållits dolt i mörker.”

Unikt original i olja och akryl – endast ett exemplar 

Tony Nilsson skissar febrilt på nya verk; något han har gjort så länge han kan minnas. För honom är skissandet improvisatoriskt och vad som än fyller de otaliga skissblocken, fångas upp och sparas. En del skisser når ända fram till färdiga verk direkt, medan andra lämnas för stunden och återupptas senare. Hans kreativa process är således en experimentell sådan, där han följer instinkt över logik, testar eller snarare känner sig fram och framför allt låter kreativiten flöda fritt – vilket är kärnan i hans skapande. Partners in Crime (original) är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på målningen är 120 x 120 centimeter.

Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.