Stäng
My Big Mirror Mirror (original)

My Big Mirror Mirror (original)

Tony Nilsson
45 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
150 cm x 150 cm
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Duk

My Big Mirror Mirror (original):

– Det här verket härrör faktiskt från en av mina andra målningar; en annan (mindre) version vid namn "Mirror Mirror" – som jag har omarbetat för att skapa mer dynamik i bilden. Storleken på den slutliga versionen blev nämligen hela 150 x 150 centimeter, därav titeln My Big Mirror Mirror (med betoning på "big"). Situationen speglar fåfänga och avund. Huvudpersonen tittar i spegeln, som stirrar tillbaka på honom eller henne (läs: henom) och bakom ryggen finns en mindre figur som pockar på uppmärksamhet. Återigen en representant för mina udda figurer, som är återkommande bland mina verk.

Unikt originalverk i olja och akryl – endast ett exemplar 

Tony Nilssons kreativa process handlar om att följa instinkt framför logik; en experimentell process där han testar och framför allt känner sig fram, kanske ångrar sig och ångrar sig igen. Med andra ord låter kreativiten just få flöda fritt. Formerna styrs av hans magkänsla och inre vägvisare, som under arbetets gång talar om för honom vilken väg att gå härnäst och det går aldrig att säga på förhand varken var, när eller hur det ska sluta. Till skillnad från många andra konstnärer, känner han sig därför inte helt bekväm med att placeras i ett fack utan vill hellre (fortsätta) vara fri att skapa på sitt eget sätt, oavsett hur det tar sig uttryck. My Big Mirror Mirror (original) är en originalmålning och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se.

Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.