Stäng
Little Red Riding Hood (original)

Little Red Riding Hood (original)

Tony Nilsson
28 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
130 cm x 100 cm
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Duk

Little Red Riding Hood (original):

– Det här verket är min surrealistiska tolkning av sagan om Rödluvan, därav titeln Little Red Riding Hood. Målningen är även en "systermålning" till My Big Mirror Mirror som är ett verk i samma stil, tillika en tolkning av en (annan) saga. Mina udda, fantasifigurer är ett återkommande motiv bland flera av mina målningar, som har kommit att bli ett varumärke för min konst och inte bara i mina tolkningar. 

Unikt original i olja och akryl – endast ett exemplar 

Tony Nilssons skapandeprocess handlar om att följa instinkt framför logik; en experimentell process där han testar eller snarare känner sig fram, kanske ångrar sig och ångrar sig igen, och framför allt låter kreativiten flöda fritt vilket är kärnan i hans skapande.Till skillnad från många andra konstnärer, känner han sig därför inte helt bekväm med att placeras i ett fack utan föredrar att vara fri att skapa på sitt eget sätt, oavsett hur det tar form. Little Red Riding Hood (original) är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på målningen är 130 x 100 centimeter.

Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.