Stäng
Fame (original)

Fame (original)

Tony Nilsson
35 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
120 cm x 120 cm
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Duk

Fame (original):

– Inspirationen till den här målningen såväl som titeln på verket, har sitt ursprung i musikalfilmen och dramaserien (från tidigt 80-tal) med samma namn. Mina udda fantasifigurer, är ett återkommande och signifikant motiv bland mina verk, och här försökte jag med min sammansättning av de fånga det allra första introt till Fame (som visas i början av varje avsnitt av serien) där läraren förklarar betydelsen av berömmelse för eleverna, och vad som också krävs för att få berömmelse. 

Unikt original i akryl och olja – endast ett exemplar 

Tony Nilsson skissar febrilt på nya verk; något han har gjort så länge han kan minnas. För honom är skissandet improvisatoriskt och vad som än fyller de otaliga skissblocken, fångas upp och sparas. En del skisser når ända fram till färdiga verk direkt, medan andra lämnas för stunden och återupptas längre fram. Till skillnad från många andra konstnärer känner han sig inte bekväm med att placeras i ett fack, utan vill hellre vara fri att (fortsätta) skapa på sitt eget sätt. Fame (original) är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på originalmålningen är 120 x 120 centimeter.

Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.