Stäng
Close to me
Close to me
Close to me
Close to me
2 120 kr2 650 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
100 x 70 cm
Upplaga:
100 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Åldersbeständigt syrafritt fine art print 100% bomull

”Close to me” av Susanne Åkeson Rosencrantz

Tavlan går i kärlekens tecken - som oftast i mitt konstnärskap, säger konstnären Susanne Åkeson Rosencrantz om Close to me. Min vardag går också i kärlekens tecken, tack och lov. Händerna i konstverket symboliserar tvåsamheten som förenar och knyter samman kärleken till ett. 

– Close to me med sitt guld är även inspirerad av hösten och den mörka årstiden. En tid då kärlek och värme är viktigare än någonsin, en tid då man vill vara extra nära den man älskar. Jag är också lite besatt av guld just nu och älskar senapsgult – min beetle cabriolet har den färgen bland annat. Mönstret i guld tycker jag påminner mycket om livets pussel.

Grafiskt blad i begränsad och signerad upplaga

Kärleken är ett återkommande tema i Susanne Åkeson Rosencrantz konst. Hennes tavlor sprakar alltid av färg och intensitet och hon målar oftast i akryl med både penslar och knivar. Close to me är ett grafiskt blad, ett så kallat pigment print, och säljs på Noagallery.se i en begränsad upplaga om 100 numrerade och signerade exemplar. Storleken på bladet är 70 x 100 centimeter.

Se alla tavlor av Susanne Åkeson Rosencrantz här