Stäng
Heavens within

Heavens within

Simona Florea
4 500 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
25 x 35 cm
Teknik:
Mix Media
Kategori:
Original
Tillverkad på:
400 gr syrafritt papper

"Heavens within" av Simona Florea:

Konstnären Simona Florea beskriver sin konst som en grafiskt kubism i "må-bra" färger och former med ett budskap. Hennes konst utgörs av en unik och kraftfull blandning av väl definierade linjer, mjuka kurvor, starka kontraster och livliga färger. Hon arbetar med akryl, främst på stora dukar som oftast beskriver feminin, styrka, skönhet, harmoni och balans.  

Hon inspireras av personliga erfarenheter såväl som kvinnor i allmänhet. Genom sitt arbete vill Simona frambringa den skönhet som varje fas av tillväxt medför, oavsett hur svårt det ibland kan visa sig vara. Fokus ligger alltid på att framföra skönhet, positivitet, glädje och styrka, balans och harmoni- för det är vad vi alla bär inom oss, vad vi alla behöver vårda och påminnas om.

Unikt original i akryl

Simona Florea målar i mixed media och hämtar inspiration ur vardagen. Hennes konst berättar om livet i stort, såväl som särskilda reflektioner, erfarenheter och intryck.

Heavens within är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på originalmålningen är 25 x 35 centimeter.


Se alla Simona Floreas motiv!