Stäng
Copenhagen 2022
Copenhagen 2022
Copenhagen 2022
Copenhagen 2022

Copenhagen 2022

Simona Florea
30 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 1 exemplar — det här är ett original
Specifikation
Storlek:
100 x 120 cm
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Canvasduk uppspänd på kilram

"Copenhagen" av Simona Florea:

Konstnären Simona Florea beskriver sin konst som en grafiskt kubism i "må-bra" färger och former med ett budskap. Hennes konst utgörs av en unik och kraftfull blandning av väl definierade linjer, mjuka kurvor, starka kontraster och livliga färger. Hon arbetar med akryl, främst på stora dukar som oftast beskriver feminin, styrka, skönhet, harmoni och balans.

Denna målning är en del av en pågående serie målningar som porträtterar städer/länder som bärs som kronor och porträtterar den vackra staden Köpenhamn. Här hittar du både gamla och nya byggnader som är en del av Köpenhamns storslagna arkitektur såsom: Christiansburgs slott, Fredericksburgs kyrka, Rådhuset, Axeltornen, Cirkusbyggnaden, Tivoli, Rundetaarn, Det Kongelige Teater, Den Kongelige Danske Opera, Nyhamn, Tycho Brahe Planetarium, Royal Arena, Bella Sky-byggnaden och Åtta lägenhetskomplexet (Åttan).

Unikt original i akryl

Simona Florea målar i mixed media och hämtar inspiration ur vardagen. Hennes konst berättar om livet i stort, såväl som särskilda reflektioner, erfarenheter och intryck.

Copenhagen 2022 är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på originalmålningen är 100 x 120 centimeter.


Se alla Simona Floreas motiv!