Stäng
Gamla firmabilen
Gamla firmabilen
Gamla firmabilen
Gamla firmabilen

Gamla firmabilen

Pierre E Gyldmark
2 800 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
60 cm x 40 cm
Storlek inramad:
70 cm x 50 cm
Upplaga:
120 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Cold Press Natural Proffessional papers 340 gr

Gamla firmabilen:

– Bilar är ett vanligt förekommande inslag i mitt kreativa skapande berättar konstnären Pierre E Gyldmark, detta gäller också konstverket Gamla firmabilen. Med sina motiv öppnar Pierre dörren till det förflutna där bilen som ofta uppfattas som familjemedlem efterlämnar ett minne från ett tidigare liv och händelser i vardagen.

– I själens djup sammankopplas vi som en länk i en kedja till våra förfäder och livets kretslopp berättar Pierre vidare. - Det kan ha varit semestrar eller den unga mannens som körde sin gravida fru till sjukhuset för födsel. Eller en helg på hösten där hela familjen åkte till skogen för att plocka blåbär. Bröllop och begravningar.- Vi delar alla upplevelsen av glädje och sorg och på så sätt är vi inte ensamma. Allt repeteras.

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Naturen har en central roll i Pierre E Gyldmarks skapande. Spelet mellan miljön och människans liv gör sig gällande i ett naturalistiskt perspektiv. Allt ska med och inget lämnas åt slumpen.

Gamla firmabilen är ett pigment print och säljs på Noagallery.se i en limiterad upplaga om 120 exemplar, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Storleken på motivet är 60 x 40 cm utan ram, respektive 70 x 50 cm om tavlan kompletteras med en svart handsnickrad ram med vit passepartout. Alla blad är handkolorerade vilket gör varje konstverk unikt.

Se alla tavlor av Pierre E Gyldmark här