Stäng
Robertsfors City
Robertsfors City
Robertsfors City
Robertsfors City
Robertsfors City
Robertsfors City
Robertsfors City
Robertsfors City
Robertsfors City
Robertsfors City

Robertsfors City

Per Nylén
3 900 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
80 cm x 53 cm
Storlek inramad:
85 cm x 58 cm
Upplaga:
100 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Syrafritt åldersbeständigt fine art papper i 100% bomull
 
 

”Robertsfors City” av Per Nylén

 

Robertsfors City är ju där jag är uppvuxen berättar konstnären Per Nylén. –Den här målningen har vuxit fram under flera kvällars skapande, lite planlöst har det varit men mina tankar har hela tiden kretsat kring en stadsmiljö berättar Per vidare. Hans motiv är alltid lekfulla och som Olle Ljungström sa ”Per, dina tavlor är som en 3-minutersfilm”. – Det är precis så jag ser på dem säger Per.

Grafiskt blad i begränsad upplaga
Pers tavelmotiv är oftast gåtfulla, suggestiva och fantasieggande hus eller stadsmiljöer. Han målar i de flesta fall på en mdf-skiva och snickrar till ramen själv. Riktigt stora tavlor målar han på duk. Mestadels med akrylfärg och tuschpenna, men ibland blir det även oljepastell. Paletten domineras av blå och orangea toner.

– De senaste åren har jag använt mig av en iPad för att skapa, berättar Per. Det är något helt annat än att jobba med akrylfärg, men fy vad roligt. Det tar oftast längre tid att göra klar än en fysisk målning, konstigt men jättekul!
Pers motiv Robertsfors City, är som original målad med akrylfärg på duk. Den finns att köpa på Noagallery.se som pigment print i en exklusiv, begränsad upplaga om 100 exemplar. Vill du ha den inramad är måtten 85 x 58 centimeter, annars 80 x 53 centimeter.

Se alla tavlor av Per Nylén här