Stäng
Relaxed Turtle
Relaxed Turtle
Relaxed Turtle
Relaxed Turtle
Relaxed Turtle
Relaxed Turtle

Relaxed Turtle

Patrik Jonson
3 500 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
64 cm x 48 cm
Storlek inramad:
75 cm x 61 cm
Upplaga:
50 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Foto
Kategori:
Foto
Tillverkad på:
Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull

Konstverket Relaxed Turtle är ett foto tagit på Filipinerna 2018. – Jag var ute för att fotografera ett gigantiskt Sardin run som är ett stim av miljontals sardiner som står på samma ställe år efter år och bara snurrar runt som en jättestor boll och som byter skepnader om och om efter varandra, ett fantastiskt skådespel berättar Patrik När jag började simma tillbaka stötte jag på denna fantastiska sköldpadda som tillät mig komma riktigt nära med min kamera, så nära som 20-30 cm utan att skrämmas iväg.

Det gäller att vara riktigt lugn och röra sig väldigt försiktigt för att inte skrämma bort fiskarna eller djuren. Som ni ser finns det ett litet stim med sardiner bakom sköldpaddan, några som smitit iväg från jättestimmet.

Patrik vill med sitt arbete visa hur fantastiskt och vackert det fortfarande är i våra hav och hur viktigt det är att vi tillsammans bevarar vårt naturarv så det inte går förlorat.

Fotografi i limiterad upplaga

NOA Gallery kan presentera flera fotografier av Patrik Jonsson, däribland Relaxed Turtle. Detta verk är ett grafiskt blad som mäter 64 x 48 cm, kompletterad med ram är måttet 75 x 61 cm.

Kamera: Nikon D 850 8-15mm fisheye lins

Inställningar: f 6,3, 1/250, ISO200


Se alla Patrik Jonsons fantastiska fotografier!