Stäng
Pygmy Seahorse
Pygmy Seahorse
Pygmy Seahorse
Pygmy Seahorse
Pygmy Seahorse
Pygmy Seahorse

Pygmy Seahorse

Patrik Jonson
3 500 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
48 cm x 64 cm
Storlek inramad:
60 cm x 78 cm
Upplaga:
50 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Foto
Kategori:
Foto
Tillverkad på:
Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull

"Pygmy Seahorse" av Patrik Jonson:

Konstverket Pygmy Seahorse är ett foto av Pygme sjöhästen som bara är ca 1,5-2 mm. Fotografiet är taget på ca 24 meters djup på Bali i juli 2018. - Det tog mig 5 år innan jag kunde ta denna bild. – Utmaningarna var många - alltifrån att vi inte hittade någon sjöhäst, att dyktiden inte räckte till eller att vattnet var för strömt vilket gjorde att jag inte till 100% kunde fokusera.

– Jag kom hem efter ytterligare ett misslyckat försök på Filippinerna men fick tips att dom skulle finnas på Bali. 48 timmar senare var jag på väg. På 24 meter djup sandbotten, utan märkbar ström hittade jag 5 stycken och jag fick använda hela kroppen för att försöka uppnå fokus och under 24 minuter tog jag de bilder jag under 5 år jagat.

Patrik vill med sitt arbete visa hur fantastiskt och vackert det fortfarande är i våra hav och hur viktigt det är att vi tillsammans bevarar vårt naturarv så det inte går förlorat.

Fotografi i limiterad upplaga

NOA Gallery kan presentera flera fotografier av Patrik Jonsson, däribland Pygmy Seahorse. Detta verk är ett grafiskt blad som mäter 48 x 64 cm, kompletterad med ram inkl reflexfritt glas är måttet 60 x 78 cm.

Kamera: Nikon D850 105mm macro lins

Inställningar: f25, 1/60, ISO160


Se alla Patrik Jonsons fantastiska fotografier!