Stäng
Drive for Peace by Dustin Johnson (40 cm )
Drive for Peace by Dustin Johnson (40 cm )

Drive for Peace by Dustin Johnson (40 cm )

Carl Fredrik Reuterswärd
15 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
40 cm
Upplaga:
199 numrerade exemplar
Teknik:
Polyresin
Kategori:
Skulptur

Drive for Peace by Dustin Johnson:

Stöd kampen mot våldet genom att köpa Dustin Johnsons version av det unika samlarobjektet, tillika den berömda skulpturen Non-Violence. Originalet designades av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd 1980 som en symbol för och hyllning till John Lennons kamp för en fredlig värld.

Golfproffsets tolkning av symbolen fick namnet Drive for Peace originalet står på St Andrews som också anses vara golfens vagga. Allt överskott av försäljningen går till den ideella organisationen Non-Violence Project Foundation vars mål och syfte är att minska våldet i samhället.

Skulptur av världsskända fredssymbolen – begränsad upplaga

Den knutna revolvern är idag en av världens mest kända fredssymboler och står bland annat placerad utanför FN:s högkvarter i New York, Berlin och Peking. Skulpturen designad av Dustin Johnson för Non-Violence Art Project finns att köpa på Noagallery.se i fyra olika storlekar – 19 centimeter, 30 centimeter, 40 centimeter och 1 meter. Drive for Peace  är designad av Dustin Johnson och är tillverkad av handmålad polyresin och säljs i en begränsad upplaga om 499 exemplar av den minsta storleken, 299 exemplar av den på 30 centimeter, 199 exemplar av den på 40 cm samt 29 exemplar av den största på 1 meter. Ett äkthetscertifikat medföljer.

 

Se alla skulpturer i samarbetet med Non Violence här