Stäng
Take the Leap
Take the Leap
Take the Leap
Take the Leap

Take the Leap

Marie Plosjö
2 200 kr
Välj med eller utan ram:
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 3 exemplar kvar
Specifikation
Storlek:
43,5 cm x 45 cm
Storlek inramad:
58 cm x 60 cm
Upplaga:
300 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad

Marie Plosjö om "Take the leap":

Ballerinorna Take the leap i och Golden dreams ser konstnären Marie Plosjö som ett par och är målade av hennes lite "mjukare jag".

–  Jag inspireras av starka människor som vågar sticka ut och vara sig själva. Jag vill förmedla öppenhet, styrka, glädje och kärlek. Man ska bli glad av att se på min konst. Golden Dreams kom till i en övergångsperiod i mitt målande och handlar om att fokusera på det man vill och att våga sikta på målet. Tavlan handlar om en ung tjej som har vågar följa sin dröm, vågat ta språnget och lyckats. I Golden Dreams är hon yngre och drömmer om att stå på scen och bli en dansare.

Tavlor i begränsad upplaga 

Konstnären Marie Plosjö är främst känd för sin sensuella och färgstarka konst. Hon målar ofta i akryl med i intensiva kulörer men arbetar också med svart tusch på vit bakgrund. Marie Plossjö målar främst kvinnor men även fantasifulla och färgstarka djur. Marie Plosjö har skapat flera motiv för NOA Gallery däribland "Never to Late" och "F.L.Y First Love Yourself" som ingår i samma kollektion. Take the leap finns i en numrerad och signerad upplaga på 300 exemplar.

Se alla motiv av Marie Plosjö!