Stäng
Miracles all around us

Miracles all around us

Marie Plosjö
14 000 kr17 500 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Såld
Specifikation
Storlek:
100 x 100 cm
Teknik:
Akryl
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Bomullsduk uppspänd på kilram

”Miracles all around us” av Marie Plosjö

För konstnären Marie Plosjö hänger allt samman. Cirkeln står för livet. Vår existens är ett mirakel i sig, allt som existerar gör det av en anledning. Symboliken är bred, texten i bakgrunden är i vissa fall tydlig, i andra otydlig, inbakad för att skänka kraft till ägaren.

I bakgrunden så står det bland annat att allt upprepar sig inom och utom oss. Allt från atomen med sin kärna och sitt skal, cellernas kärna och cellernas skal, jordens kärna och jordens skal, solsystemet med sin kärna solen och sitt skal, galaxer med sina kärnor och sina skal. Det finns så många likheter och en balans som inte alltid är så uppenbar. Sträcker vi ut våra armar rätt ut så är det vår längd. Kroppens proportioner upprepas och är i balans med varandra. Allt behöver givetvis inte nämnas men det är en del av beskrivningen.

Original av konstnären Marie Plosjö

Miracles all around us är ett original skapat av Marie Plosjö och säljs hos NOA Gallery. Verkets mått är 100 x 100 cm och är skapat med Asterdam akryl och verket har inslag av 24 karats bladguld. Verket är signerat på fram och baksida samt har Maries handavtryck på baksidan av duken.

Se alla konstverk av Marie Plosjö här