Stäng
Miracles all around us
Miracles all around us
Miracles all around us
Miracles all around us
Miracles all around us
Miracles all around us

Miracles all around us

Marie Plosjö
2 500 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
50 x 50 cm
Storlek inramad:
60 x 60 cm
Upplaga:
50 numrerade och signerade exemplar.
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Canvasduk

”Miracles all around us” av Marie Plosjö

För konstnären Marie Plosjö hänger allt samman. Cirkeln står för livet. Vår existens är ett mirakel i sig, allt som existerar gör det av en anledning. Symboliken är bred, texten i bakgrunden är i vissa fall tydlig, i andra otydlig, inbakad för att skänka kraft till ägaren.

I bakgrunden så står det bland annat att allt upprepar sig inom och utom oss. Allt från atomen med sin kärna och sitt skal, cellernas kärna och cellernas skal, jordens kärna och jordens skal, solsystemet med sin kärna solen och sitt skal, galaxer med sina kärnor och sina skal. Det finns så många likheter och en balans som inte alltid är så uppenbar. Sträcker vi ut våra armar rätt ut så är det vår längd. Kroppens proportioner upprepas och är i balans med varandra. Allt behöver givetvis inte nämnas men det är en del av beskrivningen.

Miracles all around us är ett konstverk, skapat på canvasduk. Man kan välja att spänna upp den på kilram alternativt rama den med glas och passepartout.

Canvas tryck av konstnären Marie Plosjö

Miracles all around us är ett canvas tryck skapat av Marie Plosjö och säljs hos NOA Gallery i en numrerad och signerad upplaga om 50 exemplar. Verkets mått är 50 x 50 cm. Väljer du att rama den med glas och passepartou är måttet 60 x 60 cm.

Se alla konstverk av Marie Plosjö här