Stäng
Magnificent
Magnificent
Magnificent
Magnificent
Magnificent
Magnificent

Magnificent

Marie Plosjö
3 000 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Slutsåld
Specifikation
Storlek:
50 x 50 cm
Storlek inramad:
60 x 60 cm
Teknik:
Mix Media
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Åldersbeständigt 100% syrafritt papper

”Magnificent” av Marie Plosjö

Hon målar ofta verk med djur i fokus, som här puman. Magnificent är ett nytt motiv i linje med hennes tidigare kraftfulla och vackra djurmålningar. 

Magnificent är ett grafiskt blad som skapats i samarbete mellan Marie Plosjö och NOA Gallery. Upplagan kommer endast finnas tillgänglig under 168 timmar: från fredag 11 mars kl. 18:00 till fredag 18 mars kl. 18:00. Marie kommer signera och dessutom addera unika detaljer i bladguld på varje konstverk för att skapa struktur - inget verk kommer bli det andra likt.
 
Hela processen blir en slags performance där du som konstälskare blir deltagare. Upplagans storlek beror på antalet ordrar som inkommer under perioden. Missa inte chansen att förvärva ett helt unikt grafiskt blad! 
 
Grafiskt blad av konstnären Marie Plosjö
 
Verkets mått är 50 x 50 cm, kompletterad med ram är måttet 60 x 60 cm.
 
Upplagans storlek är baserad på antalet köp av verket under perioden 11 till 18 mars som är den enda period när detta verk är tillgängligt. Därefter produceras upplagan och varje numrerat verk bestryks med bladguld av konstnären, detta betyder att varje verk blir helt unikt. Sedan signerar och numrerar konstnären upplagan och lämnar vidare för leverans. Det betyder att vi på detta verk har något längre leveranstid än våra övriga produkter, beräknad leverans är i slutet av mars.
 
.Se alla konstverk av Marie Plosjö här