Golden Dreams

2.200 kr
Storlek:
47,5 cm x 43,5 cm
Storlek inramad:
61,5 cm x 59 cm
Upplaga:
300 numrerade och signerade exemplar
Ramar info
Utan ram
Vit ram
Lägg till i önskelista
I lager

Specifikation

Teknik: Akryl
Kategori:
Giclée

Om konstverket

Marie Plosjö om Golden Dreams:

Ballerinorna i Golden dreams och Take the leap ser konstnären Marie Plosjö som ett par som är målade av hennes lite "mjukare jag".

–  Jag inspireras av starka människor som vågar sticka ut och vara sig själva. Jag vill förmedla öppenhet, styrka, glädje och kärlek. Man ska bli glad av att se på min konst. Golden Dreams kom till i en övergångsperiod i mitt målande och handlar om att fokusera på det man vill och att våga sikta på målet. Tavlan handlar om en ung tjej som drömmer om att stå på scen och bli en dansare. I Take the leap är hon äldre, hon har vågat ta steget och hon har lyckats att nå sin dröm.


Tavlor i begränsad upplaga

 

Konstnären Marie Plosjö är främst känd för sin sensuella och färgstarka konst. Hon målar ofta i akryl med i intensiva kulörer men arbetar också med svart tusch på vit bakgrund. Marie Plossjö målar främst kvinnor men även fantasifulla och färgstarka djur. Marie Plosjö har skapat flera motiv för NOA Gallery däribland "Never to Late" och F.L.Y First Love Yourself som ingår i samma kollektion. Take the leap finns i en numrerad och signerad upplaga på 300 exemplar.

Se alla motiv av Marie Plosjö!

Specifikation

Teknik: Akryl
Kategori:
Giclée