Springtime grace

21.000 kr
Storlek:
57 cm x 76 cm
Storlek inramad:
60 cm x 80 cm
Lägg till i önskelista
Endast 1 exemplar — det här är ett original

Specifikation

Teknik: Akvarell
Kategori: Original
Tillverkad på:
400g Saunders Waterford akvarellpapper. Tavlan kommer inramad i tunn vit trälist och är monterad friliggande.

Om konstverket

Springtime grace:

– I Springtime grace har jag arbetat med att fånga ett ljus och en lätthet i motivet, berättar konstnären Malin Signahl. Bilden föreställer vårens första blommor på sirliga stjälkar. I detta motiv syns akvarellteknikens kvaliteter extra tydligt i de transparenta överlappande partierna. I mina bilder arbetar jag mycket med rytm och komposition. Det handlar om form såväl som akvarellens egenskaper.

En ljuvlig, slingrande vårbukett med skira bommor. I Malins tavlor är rytm, harmoni och det poetiska uttrycket i naturen det viktigaste för att skapa den lätta känslan som kännetecknar hennes tavlor.

– Det är svårt att utse en favorit, ofta är jag fäst vid det jag arbetat med senast, men måste jag välja så väljer jag Springtime grace. Här har jag arbetat mycket med ljuset och tycker att akvarelltekniken och de olika pigmentens egenskaper verkar ihop på ett väldigt fint sätt.

Originalverk i akvarell

Konstnären Malin Signahl hämtar inspiration från naturen, dess färger och årstider som kommer och går, vilket återspeglas i hennes motiv som domineras av blommor och fjärilar. Motivet Springtime grace är ett original och finns bara i ett enda exemplar på Noagallery.se. Tavlan är målad på akvarellpapper och kommer inramad i en tunn vit trälist och är monterad friliggande. Inramad är den 60 x 80 cm.

Specifikation

Teknik: Akvarell
Kategori: Original