Stäng
September Charms I

September Charms I

Malin Signahl
950 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
42 cm x 29,7 cm
Upplaga:
250 numrerade och signerade exemplar
Kategori:
Giclée
Tillverkad på:
300 gram bomullspapper

September charms I:

– Höstanemoner, när sommaren övergår i höst blommar de som vackrast i ymnigt rosa skyar, berättar konstnären Malin Signahl om tavlan September charms I. I detta motiv ser vi den sobra färgskalan som är återkommande i min formgivning.

Malin hämtar inspiration från naturen, dess färger och årstider som kommer och går, vilket många gånger återspeglas i hennes motiv som domineras av blommor och fjärilar. Här är det vackra höstanemoner som tar plats, motivet har en transparent och krispig känsla. Originalet är målat i akvarell.

Pigment print i begränsad upplaga

Malin skapar målningar där rytm, harmoni och det poetiska uttrycket i naturen är det viktigaste för att komma åt den lätta känslan som kännetecknar hennes konst. Motivet September charms I som säljs på Noagallery.se är tryckt på 300 grams syrafritt fine art papper i 100 procent bomull, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Upplagan är begränsad till 250 exemplar. Den ingår i en diptyk, en serie med två motiv, systermotivet heter September charms II. Storleken på motivet är 42 cm x 29,7 centimeter.