Stäng
Flowers in June

Flowers in June

Malin Signahl
950 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
42 cm x 29,7 cm
Upplaga:
120 numrerade och signerade exemplar
Tillverkad på:
300 gram bomullspapper

Flowers in june

Konstnären Malin Signahl hämtar inspiration från naturen, dess färger och årstider som kommer och går, vilket många gånger återspeglas i hennes motiv som domineras av blommor och fjärilar. Den här tavlan heter Flowers in june:

– Här ser vi vildpelargonens livfulla grönska. Rosa toner möter ett dimgrönt bladverk, berättar Malin som har stor erfarenhet av att arbeta med mönsterformgivning vilket man kan ana i denna bildkomposition.

Grafiska blad i begränsad upplaga

Malin skapar målningar där rytm, harmoni och det poetiska uttrycket i naturen är det viktigaste för att komma åt den lätta känslan som kännetecknar hennes konst. Flowers in june är ett gicléetrcyk utifrån en originalmålning i akvarell, och den är tryckt på 300 grams syrafritt fine art papper i 100 procent bomull. Den ingår i en diptyk, en serie med två motiv, systermotivet heter Flowers in january. Alla tavlor är numrerade och signerade av konstnären och tryckta i en begränsad upplaga om 120 exemplar för att säljas på Noagallery.se. Storleken på motivet är 42 x 29,7 centimeter.