Stäng
Spring in Japan
Spring in Japan
Spring in Japan
Spring in Japan

Spring in Japan

Liis Koger
2 700 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
33 cm x 50 cm
Storlek inramad:
42 cm x 60 cm
Upplaga:
100 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Canvas

Spring in Japan:

Liis Koger målar abstrakta motiv som ett sätt att få betraktaren att uppleva hennes konst som en process där man hela tiden ser nya saker och att ständigt utsätter sig för att vara i nuet. Hon använder gärna saker som kan verka obetydliga i sin konst för att nå en större mening och betydelse och det finns alltid ett element av slump eller tur när hon målar. Inspiration hittar hon överallt.

– Det kan vara en stor eller en liten sak jag ser, i ett landskap, i en person, i en större grupp av människor eller i en blomma - jag ifrågasätter aldrig betydelsen eftersom allt är influenser som jag använder mig av. 

Grafiskt blad begränsad upplaga

Konstnären Liis Koger har en bakgrund inom måleri, psykologi och teologi. Hon är intresserad av kulturens och konstens inverkan på människan och målar abstrakt för att få bektraktaren att se med nya ögon och hela tiden upptäcka egna mönster och bilder i konsten. Liis Kogers konst finns att köpa på Noagallery.se och motivet Spring in Japan är ett pigment print och finns en begränsad upplaga på 100 exemplar, signerad och numrerad. Tavlan finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramad har den måttet 42 x 60 cm.