Stäng
One moon is blossoming
One moon is blossoming
One moon is blossoming
One moon is blossoming

One moon is blossoming

Liis Koger
2 700 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
49 cm x 49 cm
Storlek inramad:
58 cm x 60 cm
Upplaga:
100 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Canvas

One moon is blossoming:

En blommande måne - i den estniska konstnären Liis Kogers värld är inget omöjligt och inget är vad det ser ut att vara. Som abstrakt målare vill hon att betraktaren ska uppleva hennes konst som en process där man hela tiden ser nya saker. Hon använder gärna saker som kan verka obetydliga i sin konst för att nå en större mening och betydelse och det finns alltid ett element av slump eller tur när hon målar.

– Bra konst måste vara ärlig. Om jag inte blir nöjd så förstör jag tavlan, även om den är bra gjord och allting i målningen är i harmoni. Det är bara en intuition och känsla som jag går på och om den inte stämmer så tvekar jag inte. Även om jag inte fysiskt förstör tavlan så täcker jag den med nya lager färg.

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Konstnären Liis Koger har en bakgrund inom måleri, psykologi och teologi. Hon är intresserad av kulturens och konstens inverkan på människan och målar abstrakt för att få bektraktaren att se med nya ögon och hela tiden upptäcka egna mönster och bilder i konsten. Liis Kogers konst finns att köpa på Noagallery.se och motivet One moon is blossoming är ett pigment print och finns en begränsad upplaga på 100 exemplar, signerade och numrerade. Tavlan finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramad har den måttet 58 x 60 cm.

Se alla tavlor av Liis Koger här