Stäng
Dance me to the sky
Dance me to the sky
Dance me to the sky
Dance me to the sky

Dance me to the sky

Liis Koger
2 160 kr2 700 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
37 cm x 50 cm
Storlek inramad:
47 cm x 60 cm
Upplaga:
100 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Canvas

Dance me to the sky:

Hur ser himlen ut? I den estniska konstnären Liis Kogers tappning så är den en färgexplosion i gult, lila och blått. I hennes konstnärliga universum är inget omöjligt och inget är vad det ser ut att vara. Som abstrakt målare vill hon att betraktaren ska uppleva hennes konst som en process där man hela tiden ser nya saker. I hennes konstnärliga referenser hittar man både nutida vetenskapliga teorier, färglära, filosofi, klassiskt måleri och hon intresserar sig särskilt för hur människan påverkas av färger och konst. 

– Du kan vara en deltagare i ditt liv eller så leder du själv, tar ansvar och skapar. Jag har alltid velat bygga och skapa.

Grafiskt blad begränsad upplaga

Konstnären Liis Koger har en bakgrund inom måleri, psykologi och teologi. Hon är intresserad av kulturens och konstens inverkan på människan och målar abstrakt för att få bektraktaren att se med nya ögon och hela tiden upptäcka egna mönster och bilder i konsten. Liis Kogers konst finns att köpa på Noagallery.se och motivet Dance me to the sky är ett pigment print och finns i en begränsad upplaga på 100 exemplar, signerade och numrerade. Tavlan finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramad har den måttet 47 x 60 cm.

Se alla tavlor av Liis Koger här