Stäng
Becoming one
Becoming one
Becoming one
Becoming one

Becoming one

Liis Koger
2 160 kr2 700 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
40 cm x 50 cm
Storlek inramad:
49 cm x 60 cm
Upplaga:
100 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Canvas

Becoming one:

Den estniska Liis Koger målar abstrakta verk - i hennes värld är inget omöjligt och inget är vad det ser ut att vara. Som abstrakt målare vill hon att betraktaren ska uppleva hennes konst som en process där man hela tiden ser nya saker. Hon använder gärna saker som kan verka obetydliga i sin konst för att nå en större mening och betydelse och det finns alltid ett element av slump eller tur när hon målar. Att leva i nuet genom skapandem ständig förändring och att ha disciplin är något som hon ofta pratar om. 

– Som konstnär är det viktigt att göra precis vad du vill och att låta den skapande kraften ta över dig för att det ska komma saker genom dig och ut, i nuet. 

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Konstnären Liis Koger har en bakgrund inom måleri, psykologi och teologi. Hon är intresserad av kulturens och konstens inverkan på människan och målar abstrakt för att få bektraktaren att se med nya ögon och hela tiden upptäcka egna mönster och bilder i konsten. Liis Kogers konst finns att köpa på Noagallery.se och motivet Becoming one är ett pigment print och finns en begränsad upplaga på 100 exemplar, signerade och numrerade. Tavlan finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramad har den måttet 49 x 60 cm.

Se alla tavlor av Liis Koger här