Stäng
Bulls Eye Black Turquoise
Bulls Eye Black Turquoise
Bulls Eye Black Turquoise
Bulls Eye Black Turquoise
Bulls Eye Black Turquoise
Bulls Eye Black Turquoise

Bulls Eye Black Turquoise

Lars Tunebo
2 500 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
Bildmått 66 x 45 cm, bladmått 70 x 50 cm
Storlek inramad:
78 x 58 cm
Upplaga:
199 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Mix Media
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull

Bull Eye Black Turquoise av Lars Tunebo

Lars Tunebo har i samarbete med Non Violence Art Project, skapat åtta tolkningar av Carl Fredrik Reuterswärds berömda skulptur The Knotted Gun. Bull Eye Black Turquoise är ett grafiskt blad där konstnärens lek med starka färger, stiltypiskt för Tunebo, skapat en helt ny dimension av revolvern.

Den berömda revolvern The Knotted Gun designades ursprungligen av konstnären Carl Fredrik Reuterswärd 1980 som en hyllning till John Lennon och hans kamp för en fredligare värld. Carl Fredrik överlät senare rättigheterna till skulpturen till organisationen Non-Violence Project Foundation. Organisationen verkar för att minska våldet i världen och utbildar bland annat barn i icke-våldsagerande. Allt överskott av försäljningen går till Non-Violence.

Grafiskt blad i limiterad upplaga säljs exklusivt på NOA Gallery

Konstverket Bull Eye Black Turquoise finns i en limiterad upplaga om 199 exemplar, numrerade och signerade av konstnären Lars Tunebo. Det grafiska bladet är skapat i mixed media på ett 300 gr åldersbeständigt och syrafritt papper. Bladen är partiellt lackade för att effektfullt framhäva utvalda delar av konstverket. Bildmått är 66 x 45 cm, bladmått 70 x 50 cm, kompletterad med handsnickrad ram och fint skuren passepartout mäter det kompletta konstverket 78 x 58 cm.

Hela tryckeriproduktionen styrs av vår mycket miljömedvetna samarbetspartner som löpande utökar sin certifikat- och licensflora successivt för att uppnå sina miljömål – en hållbar produkt!

Läs mer om Lars Tunebos konstnärskap och se alla hans motiv här