Stäng
Mata Hari Colour (85 cm x 108 cm)

Mata Hari Colour (85 cm x 108 cm)

Lars Nordin
9 900 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
85 cm x 108 cm
Storlek inramad:
91 cm x 113 cm
Upplaga:
40 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Fuji Fine Art 300 gram

"Mata Hari Colour" av Lars Nordin:

"Jag använder mina originalbilder på Garbo och hennes handskrivna brev som en del i min konstproduktion. Jag blandar alltid in material som jag själv har gjort för att skapa en ny kontext. Med egna målningar, foton och illustrationer byggs bilderna upp. Och jag gillar att ta med fragment av originalautografen, eftersom jag äger den!

Här har jag skapat en ny verkshöjd med vild kolorit, kändes även fantastiskt att se hennes ansikte växa fram i färg och därmed få helt nytt liv”. Den svartvita Hollywoodfilmen Mata Hari, med Greta Garbo i huvudrollen, hade premiär 1931. Mata Hari vare en kvinnlig spion och exotisk danserska med ett mycket dramatiskt livsöde. Filmen bygger på verkliga händelser under första världskriget.

Exklusiv kollektion! Grafiskt blad i 40 exemplar

Mata Hari Colour är ett grafiskt blad skapat i mixed media och framtaget i tre olika storlekar. Välj mellan 53 x 65 centimeter 120 exemplar), 86 x 108 centimeter (40 exemplar) och 108 x 140 centimeter (20 exemplar). Alla verk är numrerade och signerade av konstnären.

Det minsta formatet kan kompletteras med ram svart ram och vit passepartout medans de stora formaten har en exklusiv lådinramning som möjlighet att addera till.


Se alla tavlor av Lars Nordin här