Stäng
Uppsyn
Uppsyn
Uppsyn
Uppsyn
3 200 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
22,5 x 27,5 cm
Storlek inramad:
40,5 x 47 cm
Upplaga:
360 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Litografi
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
300 gr Arles åldersbeständiga papper

"Uppsyn" av Lars Jonsson

Lars Jonsson född 1952 är konstnär, författare och ornitolog. Hans passion för fåglar präglar hans konstnärskap, ett intresse som följt honom sedan barnsben. Genom åren har han ställt ut sin konst över hela världen. Lars arbetar främst i fält där han målar direkt efter sina synintryck, målar gärna direkt i naturen men tar även hem skissblocket till sin ateljé där han slutför sina verk.

Verket Uppsyn har Lars skådat och avporträtterat en tofsmes i en lavbeklädd tall, där den kan finna spindlar och insektspuppor bland skrymslen.

Uppsyn är en helt ny litografi som trycktes i början av 2023 tillsammans med Björn Lumphé på Lumphé litografiska på Långholmen i Stockholm. 

Litografi i numrerad och signerad upplaga

Uppsyn är en litografi skapad av konstnären Lars Jonsson i en upplaga av fyra motiv som säljs exklusivt hos Dagens Nyheter. Litografierna är tryckta på ett 300 grams Arles papper. Bladet är handrivet och har måttet 22,5 cm x 27,5 cm. Kompletterad med en vit passepartout och en vitlaserad ram i massiv björk, tillverkad på Gotland får du ett komplett konstverk och måttet är då 40,5 x 47 cm.

Uppsyn säljs exklusivt för Dagens Nyheter i ett samarbete med NOA Gallery.

Se alla motiv av Lars Jonsson!