Stäng
Skymningsjägaren - Hornugglan
Skymningsjägaren - Hornugglan
Skymningsjägaren - Hornugglan
Skymningsjägaren - Hornugglan
Skymningsjägaren - Hornugglan
Skymningsjägaren - Hornugglan

Skymningsjägaren - Hornugglan

Lars Fredholm
1 900 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Slutsåld
Specifikation
Storlek:
59 cm x 42 cm
Storlek inramad:
64 cm x 47 cm
Upplaga:
50 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Giclée
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Canson Arches Aquarelle 310 gram

Skymningsjägaren – hornugglan:

– Det finns en tanke eller historia bakom i stort sett alla mina tavlor, berättar konstnären Lars Fredholm. Tavlan Skymningsjägaren – hornugglan visar en hornuggla som jag upptäckte vid Krankesjön i Skåne vilket tillhör mina hemmamarker. Solen var på väg att gå ned och vi på väg att åka därifrån när jag av en händelse får syn på denna hornuggla som gömmer sig i en skraltig buske.

– Jag plockade fram kameran och plötsligt lyfter fågeln och svävar helt ljudlöst iväg, samtidigt som ljuset faller ned på den – det var en fantastisk upplevelse. Det är väldigt svårt att få syn på hornugglan och ännu svårare att fota den då den gömmer sig dagtid och flyger i mörkret. Nu var det precis vid skymningsdags. Jag hade väldig tur.

Lars fotade hornugglan för att senare måla den unika akvarellen Skymningsjägaren – hornugglan.

Exklusiv numrerad och signerad upplaga

Lars Fredholm färdigställer alla sina avareller utifrån foton och/eller skisser som han har med sig hem efter sina utflykter, i jakten på unika motiv av landskap och fåglar i naturen. Lars har skapat tavlan Skymningsjägaren – hornugglan i akvarell och det här är en giclée på Canson arches aquarelle 310 gram. De säljs på Noagallery.se i en exklusiv upplaga om 50 exemplar, alla signerade och numrerade. Tavlan har måtten 59 cm x 42 centimeter, med ram är den 64 x 47 centimeter.