Stäng
På uppvindarna - röd glada
På uppvindarna - röd glada
På uppvindarna - röd glada
På uppvindarna - röd glada
På uppvindarna - röd glada
På uppvindarna - röd glada

På uppvindarna - röd glada

Lars Fredholm
1 900 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 20 exemplar kvar
Specifikation
Storlek:
59 cm x 42 cm
Storlek inramad:
64 cm x 47 cm
Upplaga:
30 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Canson Arches Aquarelle 310 gr

På uppvindarna - röd glada:

– Det finns en tanke eller historia bakom i stort sett alla mina tavlor, berättar konstnären Lars Fredholm. - Hösten är alltid en spännande tid för en fågelskådare. - Är man då dessutom en fågelskådande konstnär som jag, med fåglar som huvudmotiv, blir höstarna något extra speciellt. 

Lars fortsätter: - Höst är också synonymt med skördetid. Här ses en röd glada segla på de varma uppvindarna på andra sidan vägen hemmavid under just skördetid. Den spanar efter flyende möss, sorkar etc. efter skördetröskans mullrande framfart avslutar Lars Fredholm.

Lars Fredholm färdigställer alla sina avareller utifrån foton och/eller skisser som han har med sig hem efter sina utflykter, i jakten på unika motiv av landskap och fåglar i naturen så också på detta motiv, På uppvindarna - röd glada

Exklusiv numrerad och signerad upplaga

På uppvindarna - röd glada är en giclée på Canson arches aquarelle 310 gram. De säljs på Noagallery.se i en exklusiv upplaga om 30 exemplar, alla signerade och numrerade. Tavlan har måtten 59 cm x 42 centimeter, med ram är den 64 x 47 centimeter.

Se alla tavlor av Lars Fredholm här